Valla nasipleri varsa dağ olsa önünde duramaz napalim olsun canım birlikte büyürler kendimizi böyle teselli edelim ![]()
![]()
![]()
evet evet öylr teseli ediyorum bebeğim de erkek olur inşallah artık sezonu kapatıyorum ![]()
Ahahahha bende her ikiside var Rabbime hamd olsun buda promosyon gibi oldu ama olsun aldım kabul ettim büyüdüklerinde rahat edicez canım inşallah rabbim sağ saglim kucagimiza almak nasip etsin ![]()
Ooo maşallah 3. Doğuruyorum desene inşallah canım Allah razı olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Cinsiyet ne iki kızdan ![]()
20+6 haftadayız böyle çok nadir seğirme gibi oluyor hareket mi değil mi anlamıyorum normal mi bu böyle hissetmek bazen hiç hissetmiyorum daha dün kontrolüm vardı doktor her şey normal dedi endişe ediyorum hareket hissetmeyince bi ediyor bi etmiyor
20 haftalıkken bnde nadir hissediyordum cnm normal yani şuan 24 haftalığım hareketleri daha belirgin ama durmadan hissetmiyorum bazen sadece kısa kısa bi kaç kez yani. Hep şey gbi geliyor durmadan hareket edicekmiş gibi ama öyle olmuyormuş
Gün gelicek hiç durmicaklar uykumuzdan uyandırcaklar inşallah![]()
Merhaba bende mart ayı annesiyim.19+2
Erkek bebek bekliyorum ![]()
Merhabalar hoşgeldiniz aramıza
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin prensimizi![]()
Amin insAllah çok teşekkür ederim ![]()
Merhaba canım cinsiyeti öğrendim bebişim. Kız artık 2 prenses anesiyim![]()
17 +3 oldum
Merhaba, 18+4 bende dün öğrendim kız bebek![]()
Oyy cinsiyetler öğrenilmiş, harika
yeni hamilelik güncellemelerimiz neler peki? Ben de bayağı pıtırdama oluyor balık gibi aynı oğlum
bir de bel ağrısı![]()
Bende balık gibi bişeyler hissettim bir kaç gece.. Herşey var bende geceleri aşırı kalça ağrısı oluyor. Gün içinde çarpıntı oluyor kasım ortası benim detaylı ultrason
Bel ağrıları mahvediyor. Akşam olunca dik bile duramıyorum ben de. Hamile pilatesi ve yoga deniyorum biraz onlarla bayağı rahatlıyorum.
Kızlar 21+5 haftalık olduk benle aynı olan var mı aranızda? Plasentam önde bir gün hissediyorum bir gün çok hissetmiyorum sizde durumlar nasıl
mrb canm 24 haftalğm birgün yoğun hissediyorum ertesi gün daha az. Derin uykuya dalıyolarmış bazen, ilerleyen haftalarda daha yoğun olucak inşallah doktorum normal diyor.
Kaçıncı hafta cinsiyet öğrendin canım iki çocuk arası kaç yaşında
Bugün 21 oldum
Merhaba ben de 21+5 oldum bugün doğum 3 Mart görünüyor ama Şubat da olabilirmiş
. İki gün önce detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik kendimizi kıza hazirlamistik göstermeyince ama erkek dedi doktor
detaylı alışverişe başlayayım diyorum siz başladınız mı? Sadece bebek arabası aldım