Benimde ilkim kız prenses gibi bir kızım var ve ikiyi bekliyorum kızımın erkek kardeşi olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ![]()
Neler yapıyorsunuz kızlar? Ben kasım başı ayrintili ultrasona gireceğim, heyecanlıyım. 20 hafta olduk. Bayağı hissetmeye başladım bebişi. Sürekli karnımda bir şeyler atıyor ![]()
Bende 16 +2’yim kızlar bi kızım var inşallah bi sağlıklı bi oğlum olur ultrason görüntüsü atayım cinsiyet tahmini yapaın lütfen bi türlü öğrenemedim cinsiyetini bi erkek bi kız dedi doktor 20 haftayı bekle kordonu araya giriyor diye tam emin değilim dedi
Bende 16 . Haftamdayım Kasımın sonlarına doğru giricem inşallah cinsiyet beli oldumu
İnşallah canım benim bı kızım var özel hastane kız dedi 15 haftalık ken şimdi 20 haftalık İnşallah kızımın erkek kardeşi olsun istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ![]()
Kaç haftalık burda doktor ne dedi
Evet cinsiyet erkek
ultrason tahmininden pek anlamıyorum ama sizin için erkek doğdu içime![]()
Dün gitim ilk baktı erkeğe benziyor dedi sonra tatlı şeyler yiyip gel ben tekrar bakacağım dedi kordonu araya giriyodu hep bi türlü göremedi tam 2.sefere gittim kıza benzetti kız gibi gördüm dedi ama sen 20. haftayı bekle dedi Bir kızım var İnşallah sağlıklı bir oğlum olur Doktor tam emin olamadı işte ben de 20 haftayı bekliyorum 16. haftadayım şu an devlet hastanesine gitim bu arada ztn 20. Haftada artık detaylı ultrasona gireceğim o zmn öğrenirm
İnşallah erkektir bi an duyunca sevindim açıkçası ![]()
hep öncelikle sağlıklı olsun diyorum tabi ama bi kızım var bide oğlum olsun çok istiyorum ![]()
İnşallah sağlıklı bi erkek evladın olur tabiki hepimiz isteriz ki 2 meyveden de tadalım nasip işte
İnşallah canım öğrendigin zaman söyle
Tm canım söylerim sende söylersin bu arada görüntümü atım bi tahmin yaparmısın![]()
Bizde iyiyiz çok şükür 19 a girdik haftaya 20 ve sonra 27 ekimde detaylı ultrosonumuz var. Cinsiyet göstermedi heycanla bekliyoruz bakalım haftanın bitmesini
sın 2 haftadır sırt ağrısı başladı bende de erkek hurafeleri diyorlar ama hayırlısı bakalım![]()
Ay ayy çok heyecanlı. Sonrasında bize de haber verin mutlaka
bende de bel kalca ağrıları oluyor. Akşamları hele dik bile duramıyorum. ![]()
Merhaba
18+2 kız bebiş annesiyim ![]()
Maşallah rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah canım bende 16 +4 bebiş annesiyim bi prensesim var bi prens bekliyorum ama nasip baklm ne oluyo tam öğrenemedim daha Doktor bi erkek gibi gördüm 2. Gitim kız olarak gördüm dedi 20 . Haftayı bekle dedi nasip artık detaylı ultrasona az kaldı o zmn öğrenirim
Buradayım ben geçen yılda Şubat annesiydim doğum yaptım bu yılda Mart annesiyim
biliyorum çok hizliyim ama nasip işte gelicegi varmis geçen yıl biz kurmustuk 2025 anneleri diye bu yılda kurabiliriz inşallah bu arada benim bebis 18+2 günlük teyzoslari
Yeni annelerimiz hoş geldiniz , inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur bebişlerimizi
varsa sorularınız, söylemek istedikleriniz yardımcı olmaya çalışıyoruz![]()
Bende aynı durumdayım
geçen yıl Aralık ayında prensesi annesiydim bu ayda mart anesi dediğin gibi çok hızlıyız ama,işte nasip kaza sonucu
16 +4