Mart ayı anneleri

Ah ne güzel anlatmışsınız. Rabbim bağışlasın, sağlıcakla doğsun kızınız. :smiling_face_with_three_hearts: ne güzel mucize gibi gelmiş hayatınıza. :cherry_blossom::pink_heart:

3 Beğeni

Öyle oldu gerçekten :face_holding_back_tears:ne olduğunu anlamadım cok şükür Rabbım bırde kızı nasıp ettı çok şükür ya Rabbım Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın olanlarda sağlıkla kucağına alsın Inslaah :heart_eyes::folded_hands:

2 Beğeni

çok teşekkür ederım sizinde hepımız sağlıkla kucağımıza alalım​:melting_face:o boncuk ıkı gözü gorebilmemız dılegıyle :folded_hands::heart_eyes:

3 Beğeni

Yavaş yavaş yürüyüş yapın temız hava herseye ıyı gelır :melting_face::heart_eyes::folded_hands:sağlıklı günler dilerim hepinize

2 Beğeni

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Yazdıklarınız çok değerli hepinizin ayrı ayrı.. Ben bu dönemde insanlar konusunda çok hayal kırıklığına uğradım bunca yıl görmediğimi 3 ayda gördüm. Hassas ve hasta kalpler için çok acı oluyor fazla ağır. Ama eşim tüm acılarımı silmeye çalışıyor tek şansım o ve annem sanırım. Allah herkesin eşini hayırlı etsin.. Biliyorumki çok daha ağır şeyler yaşayarak gebeliği sürdüren insanlar var. Benim sorunum kendimi mutluyken görmemek,umut eksikliği ve herkesin yaşadığı korkuların benim gözümde aşırı büyümesi sanırım. Dayanılmaz kılıyor. Ama Allah’ın varlığı ve benim için planladığı bu durum mutlaka hayırlıdır diyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. .

4 Beğeni

Allah herkesin yardımcısı olsun :heart: 17-ci haftaya girdiğimden beri ayak ağrısı çekiyorum, çok ayakta durmasam da akşama doğru dizlerimden aşağı tabanlarım da dahil sızlıo, varmı aynı durumda olan :woman_facepalming:t4:

Canım benım normal benımde topuğum ağrıyordu.suan ıyı şükür arada yıne oluyor doktoruna bu sıkayetlerını dıle getır magnezyum verecek büyük ıhtımal :smiling_face_with_three_hearts:be ağrıların hafıflyecek

1 Beğeni

Bırde her akşam yarım saat ayağını yukarıya dık çok rahatlatıcı oluyor fırsat buldukça uzan dinlen çok ayakta kalma​:heart_eyes::folded_hands:sağlıkla bebegını kucağına alırsın Inslaah

3 Beğeni

Teşekkür ederim canım :heart: tavsiyelerini dinleyeceğim mutlaka​:blush: inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :folded_hands:t3::heart_eyes:

1 Beğeni

Kızlar Selamünaleyküm bu ikinci gebeliğim mart annesiyim … ilk erkek İnşAllah sağlıklı bi kız olur buda ama doktor erkek dedi :smiley: umudum hala var bu arada kız annleri bel ağrısı saç dökülmesi sivilcelenme yaşıyormusunuz erkek anneleri de yazabilir ilk bebeğim de bunlar yoktu da merak ediyorum lütfen bana dua edin olurmu özellikle yarın bana dua edin Allah sağlıklı bir kız evladı nasip etsin

3 Beğeni

Saç dökülme yenı başlamış sıvılce sadece çene bolgesınde eskı adet döngüme göre :folded_hands:bel ağrısı bu ayda başlamış.kız annesıyım 18 hafta 3 günlük :smiling_face_with_three_hearts::four_leaf_clover::two_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederım :two_hearts:hepımız alalım kucağımıza sağlıkla

1 Beğeni

Merhaba, inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun :heart: bende çok fena saç dökülmesi var ilk aydan itibaren devam edio, sivilce sorunu ve bel ağrısı yaşamadım henüz

2 Beğeni

@AynurP @Özlem4647 bunları duyduğuma çok sevindim :heart_eyes::heart_eyes:tşk kızlar

2 Beğeni

İnşAllah bel ağrısı yaşamazsın gerçekten hiç çekilecek gibi değil :pleading_face:

1 Beğeni

Merhaba :smiling_face: 11+3 ikizlere gebeyim. Mart sonu görünüyor doğum takvime göre. İlk gebeliğim bir grup olursa faydalı olabilir

3 Beğeni

Aleykümselam :hugs: 19+2 erkek annesiyim. Gebelik öncesi,saç dökülmesi, sivilcelenme vardı. Gebelikle kesildi gitti. Cildim saçlarım parlıyor çok şaşırıyorum​:grin: Herkeste farklı demek ki. Bende de bel kalça ağrısı ve kabızlık çok var. Ağrıları yoga hareketleri ile çözdüm ama gaz sancıları… ne yesem direkt karnım doluyor. Napsam çözemiyorum. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Amin ecmain :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:Ayyy bnde oğlumda öyleydim saçlarım dökülmez di.sivilceler bitmişti sanki ben bambaşka biri olmuştum çok güzeldim yav​:joy::joy: ama şuan saçlarım dökülüyor alnımda büyük sivilcelenme oluyo 3 gün önce cinsiyet erkek dedi bugün yine randevu aldım :joy:İnşAllah kız der ya :palms_up_together::pleading_face: bu arada yemekten sonra ya limon yada soda iç ama limon iyi geliyo​:blush:

3 Beğeni

Deneyeceğim :hugs: hurafeler doğru mu bilemedim ama Allah gönlünüze göre versin. Erkekte yanılma payı biraz az sanki ama belli de olmaz. Hayırlısı olsun ne olsa bağrımıza basacağız zaten​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aynen ama kordonu erkek die demiş de olabilr :joy: onu da düşünüyorum