Tsh çok önemli ben her ay baktırmak zorundayım
dusuyor yükseliyor
Merhaba anneler
ben de Mart annesiyim Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebelerimize umarım
biz bugün 17+1 olduk, kiloluydum hamilelikten önce şimdi de 94 oldum oyüzden karnım belli olmuyo, göbek deliği yukarısı ayrı şişio altı ayrı ortada kesik gibi ne zaman tam yuvarlak olacak acaba ![]()
![]()
![]()
sağlıklı olsun yuvarlakta olur ovalda ![]()
Hersey kabulümüz ![]()
![]()
Bende o durumdayım daha ![]()
ama hamile kilodu giydiğimde tam oval oluyor ve kıyafetler daha iyi duruyor. Eğer kullanmıyorsan henüz tavsiye derim ![]()
Evet tsh çok önemli canım. Ben ilaç kullanmıyorum ama haşimota teşhisi koyulmuştu banada iyot+selenyum damla kullanıyorum onun içinde, her ay bakılıyor tsh da bende farkettim oynamalar oluyor , bence kafana takma rutinlerine devam et . Neyi çok düşünürsen çekiyorsun kendine malesef . İnşallah sağlıkla geçiçek hamişliğin ![]()
![]()
İnslaakh düşer 2.70 bıraz fazla 2.50 olmalı dıye bılıyorum en son 2.40 dı ![]()
Kullanıyorum canım![]()
![]()
çok rahat edıyorum ![]()
Tavsiye için teşekkürler, ben de deneyeceğim ![]()
Merhabalar. Ben de 16+0 ım bugün. Cinsiyet erkek. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ![]()
18+6 yız bizde kızımız olacakmış ![]()
martın 3ü görünüyor ama şubat sonu da olabilir ![]()
Hepiniz hoş geldiniz
Ben de bugün 1 ay aranın ardından bebişimi görmeye gidiyorum. Çok heyecanlıyım. Her seferinde heyecandan tansiyonum yüksek çıkıyor.![]()
Ay hadi bakalım nasıl geçti meraklandım bende . 2 hafta sonra benimde , hemen geçsinde gideyim diye bekliyorum ![]()
![]()
15+0 cinsiyet kız gibi net belli değil.. İlk gebeliğim ve çok anksiyete yaşıyorum.
Renkli ultrason görüntüsünü gördüm bugün. Eller yüzde uyuyordu
çook güzel bir andı, herkese nasip olsun. Her şey yolunda. Sadece suyum artış eğiliminde gibiymiş. Karbonhidrat, şeker çok tüketilirse olabilirmiş. Halbuki ben diyetisyene gidiyorum
Ciddi bir şey değil dedi. Umarım öyledir. Sizlerden de haber bekliyorum muayene sonrası![]()
Ne konuda kaygı duyuyorsunuz belirtiler vs mi? Allah bağışlasın maşallah ![]()
Stres seviyem yüksek buda nefes darlığı yapıyor.. Bilinmezlik, doğum korkusu.. Hamileliği sevemedim..
Anlıyorum sizi. Bende de sağlıkla ilgili konularda beliren bir anksiyete var. Kalp çarpıntısı, nefes darlığı oluyor öyle panik anlarımda. Doğum beni de korkutuyor. Belirsizliği hiç sevmem ama anda kalmaya çalışıyorum ve hep bugünü yaşatıyorum kendime. Böyle rahatlayabildim anca. Umarım su gibi akar geçer rahatlıkla hamileliğiniz![]()
O kadar güzel bir duygu kı arkadaşım sizi anlıyorum onun o tekmesi baslıyacak ve sen uykudan uyanacaksın sonra dogacak ve 2 boncuk gözüyle sana bakacak anne geldım der gibi o acı o sıkıntı hersey gidecek o anda goz yaşlarını tutamayacaksın ![]()
benım 3 cu çocuğum 2 oğlum var bırı 12 Dıgerı 14 yaşında 12 yil sonra olan mınık bır kız taşıyorum karnımda Banada Suprız oldu sağlıkla gelsın dıye dua edıyoruz.hepımız sağlıkla alalım kucağımıza
Korkmayın Allah yardım edıyor ınanın nefes oluyor can oluyor sıze rabbıme çok şükür ıyı şeyler düşünün mutlu olun hersey yolunda olması dulegıyle sağlıcakla kalın hoşçakalın ![]()
![]()