Mart ayı anneleri

Ya sorma ya benim de çok fena karnım sertleşiyor çok sık karın sertleşmesi çok oluyor Bir de son aylardayız mide ekşimesi çok oluyor Rabbim tek ağızda doğmayı nasip etsin de hepimiz için buradaki tüm anneler için inşallah gerçekten kolay değil bir çocuğu dünyaya getirmek

1 Beğeni

Özelde olacak inşallah

Allah yardımcınız olsun , magnezyum takviyesi alıyorsunuz değil mi ? Birde duş ta teninizi yakmayacak sıcaklıkta tam ağrayan bölgeye su tutulması iyi gelir diye biliyorum ,geçici olsada bu dönemlerde elimizden başka gelen bir şey yok malesef iyice ağırlaşıyoruz artık vucud da firar veriyor :see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Kaç haftalık cnm

Amin inşallah canım. Dişimizi sıkalım artık ne kaldı ki yakında doğurmuş olacağız hepimiz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet magnezyum takviyesi alıyorum. Fayda ediyordur illaki ama bir 10 dk yürüdüğümde bile başlıyor. Bu son haftalarda esneme egzersizleri dışında bir şey yapamıyorum ama olsun​:face_holding_back_tears: çok teşekkürler​:shamrock:

Aynı zamanda mı kaç haftalık cnn

36+4’üm şuan.

Kız bende 36+4 şuan desene aynıyız haberlesiriz ilkmi senin yoksa bide normal demi

1 Beğeni

Ilk canım. Bir aksilik olmazsa normal olacak. Cuma yine kontrole gidicem bakalım durum ne :grinning_face_with_smiling_eyes: haberleşelim inşallah kolaylıkla doğururuz.

İnşallah kız​:kissing_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni