Kızlar mantar enfeksiyonum bir türlü geçmedi çok zorlanıyorum tortul akıntım çok fazlalaştı kaşıntı ve yanma zaten hak getire üromisin kullandım tek sefer ve travazol krem verdi doktor onu da çok kullanma diyince kullanasım gelmiyor önerebileceğiniz bişey var mı
Benimde aynı sekilde sabunla yıkayıp kurutup travazol kullanıyorum ama çok iyi geldi rahatlattı
Mecbur kalmadıkça kullanma diyince doktorum biraz tereddüt ettim kullanmaya ama başka çarem yok sanırım
Maalesef ama dün internetten baktım soğuk yoğurt surebilirsin istersen dene
Evet soğuk soğuk iyi olabilir deneyim abla teşekkür ederimmm
Rica ederim rabbim şifa versin
Bebek büyükse suyla elma sirkesi yap pamukla pasuman et
13 haftalık şu an sıcak su sirke değil mi? Bir arkadaşım söyledi 15 20 dk otur iyi geliyormuş diye de daha erken diye düşünüp onu da yapmaya korktum
Ben 32 haftalık gebeyim ama sirkeli sudan korktum yapamadım
Ben o şekilde yapmadim oda çok iyi geliyor ama ılık suyla sirke koy sil iyi geliyo kurutut icvamasirinin arasini ütüle
Herkeste aynı olmayabilir tebi ben denedim geçti bizararida olmadi
Travazol gibi bi krem vardı o faydalı olmuştu
Onu doktoru vermiş ama fazla kullanma demiş o yüzden kullanmaktan çekinmis @Sıdıkaa gebe olduğun için bir şey önermiyorum ama pamuklu iç çamaşırı tercih et ve her gün değiş giymeden ütüle ıslak bırakma kuru tut
Travozol da iyi Nioli yağıda öneririm benim yıllardır geçmeyen mantar enfeksiyonumda lesin çözüm oldu nioli yağı
Bana doktorum beyaz sirke + suyu karistirip yikamami soylemisti, kasintiyi azaltiyor tabi sirkeyi cok koymamak lazim yakar
Onu ben söyleyecektim ama bazı doktorlar önermiyor o yüzden söylemedim
@Sevane bak mantara nioli yağı iyi gelmiş bir dene
Teşekkür ederim abla,tamam
Evet bana çok iyi geldi bende mantar enfeksiyonu kronikleşmişti resmen