Mantar enfeksiyonuna ne iyi gelir

İlaçlardan yana bunu kandan da atmak için bir kase yoğurt içinde 3-4 diş sarımsak rendeleyip tüketmeni tavsiye ederim doğal antibiyotik

Ben nioil yağı kullanmıştım çok rahat etmistim

1 Beğeni

Evet başladım nioli yağına bu gün baya yaktı sende de oldu mu yanma damlatınca

1 Beğeni

Demekki enfeksiyon yoğun bende ilk kullandm zaman yakıyordu sonra geçince yakmıyor bide iç. Çamaşıran bir iki damla damlat

Hamilelikte bilmiyorum ama sirke birebir gunah degildir insallah ama bana doktorum demisti gercektende hemen gecirmisti

Genital bolgeye sabun surmeyin enfeksiyon dahada artiyor sadece su ile

Benimde oyleydi yesil yesildi hatta 20.haftamdayim doktor fitil verdi 3 gunde gecti devam etmedim kullanmaya fazla ilac kullanmak istemedim

Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin. Diyetisyenim Kızılcık şerbeti ni önermişti. Tabi hamileyken bilmiyorum kullanılır mı araştırmak lazım. Birde bana da nioli yağı çok iyi geldi. Ilk başta yakıyor enfeksiyon olsun olmasın bi yarım saat bir saat sonra geçiyor ferahlık oluyor ondan sonra da.

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Kaç haftalık hamilesiniz :pregnant_woman:t2:

1 Beğeni

Öyle yapıyorum canım bi de çok yakınca hafif dağılsın yağ diye iç çamaşırını sallıyorum bsndjdn İnşallah faydası olur​:heart:

1 Beğeni

Verdiği fitilin adı nedir ?

Merhaba canım teşekkür ederim hoşbuldum. :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :palms_up_together::cherry_blossom: 6+3 haftalık. Siz?

1 Beğeni

Ay daha çok minnak biz 33+1 günlük olduk bugün :star_struck::two_hearts:

Eveet henüz çok yeni bende yeni öğrendim sayılır Perşembe günü doktora gideceğiz inşallah herşey yolundadır :palms_up_together::palms_up_together::cherry_blossom::cherry_blossom: Maşallah sizin çok az kalmış rabbim kolaylaştırsın :palms_up_together::palms_up_together:🩷🩷

1 Beğeni

Amin canım çok sağol cümlemize inşallah

1 Beğeni

Olur olur faydası zamanla 2 hafta sadece düzenli kullan faydasını görürsün

Teşekkür ederimmm​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Hindistan cevizi yağı kaşıntı ve yanmaya çok iyi geliyor doktorum da kullanılabilirsin demişti rahatlatıyor

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom: