Magnezyum kullanımı önemli midir

Erken doğumu önlemek amacıyla kullanılan bir ek gidamidir

1 Beğeni

hamilelik süresince yeterli oranda magnezyum almamanın erken doğum riskine, rahim kasılmalarına neden olabileceğini göstermektedir

1 Beğeni

Magnezyuma hangi haftada başlanıyor :roll_eyes:

1 Beğeni

Ben iki aydır kullanıyorum normalde daha önce de verecekti ama kramplarim ve ağrım yoktu o yüzden yazmamisdi sonraki kontrol de yazdi artik 7 aydan beri kullanıyorum

Bende normalde magnezyum eksikliği var abla da Dr vermedi hiç daha ondan sordum

1 Beğeni

Erken diye vermeyebilir canım

O zaman bekleyelim bakalım 7 ay olunca yine vermezse bende bı sorarım :joy:

1 Beğeni

Bende kullandim ilk gebrligimde ben yuruyemiyordum bacaklarimdan suan ikinciye hamileyim daha 4. Aya yeni girdik iyi gibiyim sonradan verirmi bilmem multivitamin vermis leyla bi baksana cok bulanti yapiuor kapsul indir (1)

1 Beğeni

Bana da kabızlık problemim olduğunu söylediğimde verdi bi hafta kullan dedi sonrasında bir şey demedi. Ama şişlikten karın kramplarım olduğu için kullanacağım. Yemek sonrasında içmem gerektiğini yazmışlar ama zaten yemekten sonra şişiyorum birde onu içince davul oluyorum güm güm güm​:smiling_face_with_tear:

Kramplarin başladıysa bir daha ki gittiğin de söyle

Bunu eczaneye söyleseydin veya Dr bulantı yapıyorsa farklı bir ilaç veriyorlar

Bunlardan lifevitmom ilk 3 ay kullandım sonra diğerlerini kullandim Şimdide bunları kullanıyorum

İki kapsul ictim rahatsiz etmedi ucuncude etti 500 lira verip aldim ya

1 Beğeni

Pahalı zaten bu tarz ilaçlar aldığım zaman eczacı sordu ilaçlardan mide bulantısı yapan var mı diye ben yok dedim

En azindan haftada bir gun ic dedi vitamini demir ilaci ve d vitaminide verdi hepsini hergun degilde arada iciyorum kan degerlerim iyiydi birtek calsiyum biraz eksikti bulantim var ama yiyorum yiyebiliyorum herseyden sukur

1 Beğeni

Bunu kullanıyorum aynı anda iki tane alıyorum hamilelik öncesi 3 ay hamileyken ilk aylarda 3 ay ve son üç ay ama ilk ay içmedim

1 Beğeni

Kontrole gitcem 16 haftada dedi yine yaparsa derim benim safra kesem yok belkide o yuzden yapiyor ilaclar kapsul ya

Bende pahalı aldım sigortam yoktu 70 eu ya aldım

1 Beğeni

Benim var sgk ama bunlar ekstra vitamin oldugu icin sgk odemiyor bunlari

Bunların içerikleri aynı ama bana haftada iki gün dedi Dr bende pazartesi günü ve cuma günleri içiyorum diğerlerini her gün