Yok abla benim bacağa giriyodu hamile kalmadan önce de hep vardı öyle
Bana hergun yazmis bende haftada bir iciyorum zaten
Bu tarz gıda takviyesi olan ilaçları sigorta karşılamıyor zaten canım İlk 3 ay kullandığım lifevitmom ilacının 3 paketine 1000 TL verdim Diğerinin bir paketine 400 küsür verdim
Burda karşılıyor benim henüz sigortam olmadığı için doktor bile ücretli
Daha oturum almadım çocuk üzerinden alacam inş çocuk doğduğu gibi Alman vatandaşı olacak bende onun üzerinden alacam
Doğum bile ücretli olacak
Anladım canım
Allah yardımcın olsun canım
Siz neredesiniz Almanya’da mi Benim iki dayım Fransa’da yaşıyor annemin akrabaları yarışı Almanya yarışı Hollanda Belçika Fransa varlar ama dayımlar hariç bir alaman çikolatasi görmedik
Evet Almanya’da yaşıyorum daha gidemedim türkiyeye bı sene oldu geleli ama türkiyeye gidenlerle sürekli gönderiyorum çay çikolata
Allah razı olsun canım
Ki çok ucuz çikolata burda
Cimri bizimkiler anam
evet gerçekten burda yaşayan Türkler çok cimri ben şok oldum
Bilemiyorum ama kemik ağrıları için kullanılıyor gebelikte genelde
Bir de getirip millete küçümser bakışlarla bakıyorlar ya cinsler bir gün dayımın eşine sordum küçüğüm o zaman (13 yaşlarında felanim) yenge ordakiler zengin mi oda yok kızım Türkiye de harcamak için tuvalet temizleyen çöp toplama işleri yapıp burda da burunları havada geziyorlar dedi ben şok oldum
Valla o tv ye çıkıp Almanya battı bilmem ne hepsi yalan doğru çoğu temizlik yapıyor o temizlikten kazandigi parayla Türkiye de bakanların bindiği arabayı alıyorlar