Magnezyum kullanımı önemli midir

Yok abla benim bacağa giriyodu hamile kalmadan önce de hep vardı öyle :roll_eyes:

Günleri yazıyor bunda her gün içecem doğuma kadar Almanca yazıyor

Bana hergun yazmis bende haftada bir iciyorum zaten

Bu vitaminlerin hepsi var içinde

1 Beğeni

Bu tarz gıda takviyesi olan ilaçları sigorta karşılamıyor zaten canım İlk 3 ay kullandığım lifevitmom ilacının 3 paketine 1000 TL verdim Diğerinin bir paketine 400 küsür verdim​:arrow_down:

Hemen hemen aynı

Burda karşılıyor benim henüz sigortam olmadığı için doktor bile ücretli

1 Beğeni

Daha oturum almadım çocuk üzerinden alacam inş çocuk doğduğu gibi Alman vatandaşı olacak bende onun üzerinden alacam

1 Beğeni

Doğum bile ücretli olacak

1 Beğeni

Anladım canım

Allah yardımcın olsun canım :two_hearts:

Siz neredesiniz Almanya’da mi Benim iki dayım Fransa’da yaşıyor annemin akrabaları yarışı Almanya yarışı Hollanda Belçika Fransa varlar ama dayımlar hariç bir alaman çikolatasi görmedik :joy::rofl::joy::rofl:

Evet Almanya’da yaşıyorum daha gidemedim türkiyeye bı sene oldu geleli ama türkiyeye gidenlerle sürekli gönderiyorum çay çikolata

1 Beğeni

Allah razı olsun canım

1 Beğeni

Ki çok ucuz çikolata burda

1 Beğeni

Cimri bizimkiler anam :rofl::joy:

evet gerçekten burda yaşayan Türkler çok cimri ben şok oldum

1 Beğeni

Bilemiyorum ama kemik ağrıları için kullanılıyor gebelikte genelde

Bir de getirip millete küçümser bakışlarla bakıyorlar ya cinsler bir gün dayımın eşine sordum küçüğüm o zaman (13 yaşlarında felanim) yenge ordakiler zengin mi oda yok kızım Türkiye de harcamak için tuvalet temizleyen çöp toplama işleri yapıp burda da burunları havada geziyorlar dedi ben şok oldum

Valla o tv ye çıkıp Almanya battı bilmem ne hepsi yalan doğru çoğu temizlik yapıyor o temizlikten kazandigi parayla Türkiye de bakanların bindiği arabayı alıyorlar

1 Beğeni