Maâlesef bebeğimi kaybettim 😭

7 haftalık gebeliğim maalesef düşükle sonuçlandı pazar günü yatış vermişlerdi gece 3.30 da hastanede parça düşürdüm ultrasona aldılar ve kesenin de artık görünmediğini söylediler :sob::sob:

4 Beğeni

Cok gecmis olsun cnm Rabbim yasatmasin bidaha

2 Beğeni

Amln inşallah bu ikinci hamileliğimde ilk hamileliğim de 5 aylıktı oğlumun kalbi durmuş ve suyu bitmişti bu da ikinci :sob:

1 Beğeni

Off Allah’ım rabbim sabır versin yerini sağlıklı bir şekilde tekrar doldursun inşallah kalp atışını duymuş muydun canım

2 Beğeni

Yok duyamamıştım 7 haftalıktı normalde ama ultrasona göre 6 haftalık kese düzensiz dediler dün gece sonra da zaten yatış vermişlrrdi pazar günü geceden beridşr hasranedeyim kalbini duyamadan düşük oldu​:pleading_face: amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah​:palms_up_together:

Çok geçmiş olsun inşaAllah bidahakine hamile kalınca sağlıklı şekilde kucağnıza alırsınlz

1 Beğeni

Amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :palms_up_together::pleading_face:

1 Beğeni

Eşiniz de doktora görünsün belki onda problem vardır o yüzden bebek düşüyordur

1 Beğeni

Peki hangi bölüme görünmeli

Sperm sayı az olursa zayıf olursa bebek anneye turunamıyormuş bir akrabamda da öyleydi.Spermden versin doktora gidip herşey normalmi diye

1 Beğeni

Kadın doğum bölümüne mi vericez

Evet verin

1 Beğeni

Devlet hastanerinde kadın doğum sperm testi yapmıyor ürolojiye yönlendiriyor. Geçmiş olsun inşallah bir dahakina sağlıklı bir şekilde olur çok üzüldüm ya :frowning:

2 Beğeni

Başınız sağolsun :pleading_face:

Allah sabır versin :heart:

Umarım en yakın zamanda tekrar güzel haberi alırsınız :pray::heart:

2 Beğeni

Tamamdır teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Başınız sağ olsun, rabbim bir daha yaşatmasın​:pray:

1 Beğeni

Peki şehir hastanelerindeki kadın doğum yapıyor mu bilginiz var mı

Allah razı olsun amin inşallah​:palms_up_together: :pleading_face::heart:

Amin inşallah​:palms_up_together:

1 Beğeni

Sizi yönlendirirler ya da direkt ürolojiye randevu alıp gidebilir siniz benimde ilk gebeliğim geçen ay düşükle sonuçlanmıştı bence biraz sen kendini toparla aradan 1 2 ay geçsin ondan sonra bu testleri yaptır derim @Elifri

1 Beğeni