7 haftalık gebeliğim maalesef düşükle sonuçlandı pazar günü yatış vermişlerdi gece 3.30 da hastanede parça düşürdüm ultrasona aldılar ve kesenin de artık görünmediğini söylediler
Cok gecmis olsun cnm Rabbim yasatmasin bidaha
Amln inşallah bu ikinci hamileliğimde ilk hamileliğim de 5 aylıktı oğlumun kalbi durmuş ve suyu bitmişti bu da ikinci
Off Allah’ım rabbim sabır versin yerini sağlıklı bir şekilde tekrar doldursun inşallah kalp atışını duymuş muydun canım
Yok duyamamıştım 7 haftalıktı normalde ama ultrasona göre 6 haftalık kese düzensiz dediler dün gece sonra da zaten yatış vermişlrrdi pazar günü geceden beridşr hasranedeyim kalbini duyamadan düşük oldu amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok geçmiş olsun inşaAllah bidahakine hamile kalınca sağlıklı şekilde kucağnıza alırsınlz
Amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Eşiniz de doktora görünsün belki onda problem vardır o yüzden bebek düşüyordur
Peki hangi bölüme görünmeli
Sperm sayı az olursa zayıf olursa bebek anneye turunamıyormuş bir akrabamda da öyleydi.Spermden versin doktora gidip herşey normalmi diye
Kadın doğum bölümüne mi vericez
Evet verin
Devlet hastanerinde kadın doğum sperm testi yapmıyor ürolojiye yönlendiriyor. Geçmiş olsun inşallah bir dahakina sağlıklı bir şekilde olur çok üzüldüm ya
Başınız sağolsun
Allah sabır versin
Umarım en yakın zamanda tekrar güzel haberi alırsınız
Tamamdır teşekkür ederim
Başınız sağ olsun, rabbim bir daha yaşatmasın
Peki şehir hastanelerindeki kadın doğum yapıyor mu bilginiz var mı
Allah razı olsun amin inşallah
Amin inşallah
Sizi yönlendirirler ya da direkt ürolojiye randevu alıp gidebilir siniz benimde ilk gebeliğim geçen ay düşükle sonuçlanmıştı bence biraz sen kendini toparla aradan 1 2 ay geçsin ondan sonra bu testleri yaptır derim @Elifri