Maâlesef bebeğimi kaybettim 😭

Tamam teşekkür ederim bilgiler için. Sizinde başınız sağ olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah​:palms_up_together::cherry_blossom:

Amin isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli :smiling_face_with_three_hearts:

Başın sağolsun allahim saglikli hayirli imanli bi evlat nasip etsin arkasindan insallah​:pray:t2:

1 Beğeni

Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm :pensive::pensive::pensive:

1 Beğeni

Basiniz sagolsun cok uzuldum. Az once doktor bana da aynisini soyledi kesede büzüşme var dedi. 10 gun sonra tekrar kontrole gel dedi. Yatış filan demediler baska bir doktora mi gideyim sizce. Cok korkuyorum dusuk olacak diye.

1 Beğeni

Geçmiş olsun Allah dayanma gücü versin :pleading_face:

1 Beğeni

Başın sağolsun :pensive: Rabbim sabır versin en kısa zamanda tekrar müjdelesin seni canım @Elifri

1 Beğeni

Cok cok gecmis olsun :pensive::sob: Rabbim tez vakitte tekrardan saglikla nasip etsin :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Amin inşallah allah raI olsun​:palms_up_together: :cherry_blossom:

Sağ olun allah raI olsun :palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağ olun allah razı olsun içine sinmediyse başka bi doktora daha git en azından için rahat eder strese girme

Amin inşallah​:palms_up_together: :pleading_face:

Amin inşallah allah razı olsun​:palms_up_together: :cherry_blossom:

1 Beğeni

Amin Allah razı olsun​:palms_up_together: :cherry_blossom:

1 Beğeni

Allah sabır versin

1 Beğeni

Amin inşallah​:palms_up_together:

Çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı. İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere​:pray::pensive:

1 Beğeni

Amin inşallah​:palms_up_together::pleading_face: çok teşekkür ederim​:cherry_blossom:

2 Beğeni