Kızlar, siz annenize mutlaka yanimda olmalisiniz mi diyorsunuz yoksa bir sey demeden anneniz zaten yaninizda oluyor mu? Benim annem boyle zamanlarda hic yanimda olmuyor ben sonrasinda borsey diyince ama sen istemedin ki diyor isteseydin yapardim ederdim diyor. Ben bebegi 36 haftalikken bebegin kendi gelisiyle acil sezeryanla dogurdum. Bugun lohusalikta 23. Günüm eşim is icin sehir disina gitti. 4 gündür yalnizim bebemle dün bütün gece kabuslara uyandim. Normalde bebeme uyaniyorum alarm kurup ama alarmdan önce ter icinde kabuslari da hatirlayarak uyaniyorum. Sanirim lohusalikta kabus normal
Birde sütüm dün artik yok denecek kadar az geldi. Ilk hafta 140 cc sagabiliyordum. Dün 10cc bile cikmadi. Artik kesiliyor galiba kesilen süt tekrar gelir mi
Ben daha dogurmadim ama bende senin dediğin gibi annemi yanımda istiyorum bn şehir dışındayım benim annemin gelme ihtimali daha düşük
Insaallah gelir annen, benimki 15 dk mesafede aksam bir bakayim bile demedi 4 gündür
Süt yapan biseyler yemeyi dene
Annem Iğdır’da bende artvindeyim
Benim Annem vefat eti buyuk ablalarim en kucukleriyim ilk hamileligim . En buyuk ablam ne sorar ne eder nasil yapacaksn diye, ben daha kendi kendıme gelin guvey oluyorum acaba onlara yakin hastanede mi dogum yapsam diye en azından bana bakarlar sonrada diyorum ablalarimin pek umrunda degil niye kendi kendime hayal kuruyorum
Cok zor, tek başına olmak. Hastane de esimle kaldik sadece ne o halde görsün istedim ama yapcak bir sey yoktu. Ayni zamanda hem dikiş hem ödem hem agri hem bebek olacak. Mutlaka yaninda biri olsun. Ben 3 gece boyunca hic uyuyamadim. Gece yuruyus yaptim koridor da kapisi acik olan her dogum yapan kadin uyuyordu ne kadar guzeldi cok kiskanmistim
Annenin olmamasi cok uzucu başın sagolsun. Varken olmamasi da kotu boyle anlarda ben kendime de başın sag olsun diyorum.
Bol bol su için. Bu süt artırıcı damlalar var ezcaden tedarik edebilirsiniz.Süt Kesiliyor diye sakın bırakmayın. Stres herşeyin sebebi olabiliyor kendinizi stresten uzak tutun kötü şeyler düşünmeyin.Annenizde demekki söylemeyle yapan kendisi düşünmüyorsa siz söyleyin. Bazen bizler olayların kendiliğinden olmasını karşı tarafın düşünüp yapmasını bekleriz bu beklenti karşılanmadığında da strese yine kendimiz gireriz. Bunu aşabildiğinizde daha mutlu olduğunuzu goreceksiniz. Karşı taraftan beklentiye girmek yerine söyleyin Allah tan isteyin en güzeli gerçekten. Lohusalığınıž sağlıkla geçsin inşallah
Cok teşekkür ederim. Eczaneden aldim dogumdan beri bir suru kullaniyorum
Tesekur ediyorum. Sanirim insanlara fazla anlam yuklememek gerek
Inan bende çok kiskankyorum . Inan bizimkiler bu habere sevinmedi bile
Bence annenize sizin söylemeniz gerekir. Aslında anneniz sizin alanınıza saygı duyuyor böyle yaparak. Ben de anneme kendim dedim, doğumdan sonra gel diye. Hatta 1 hafta kalman yeterli dedim. 8.gün eşimle ben bebek yalnızdık. 15.günden sonra da eşim işe gidiyordu ben tek baktım bebeğime. Siz istemeden başkası adınıza plan yapsa, gelip kalıyım yardım ederim diye, bu daha rahatsız edici benim kanaatim.
Benim ablam gelmişti benimle refakatçi olarak.. keşke diyorum ama keşke gelmeseydi keşke kendi başıma zorlanarak da olsa baksaydim başımın çaresine ama yine de o gelmeseydi.. bana böyle bir süreçte asla unutmayacağım kötü anılar bıraktı.. Eğer gönüllü ve istekli olarak yanınızda olmak istemiyorlarsa anneniz bile olsa yanınızda olmaya ikna etmeyin.. Yanınızda olmak isteyen olur..
Cok haklisin walla. Bende saf saf diyorum dogum yapacak hastaneyi onlara yakin bulayim da gelirler ondan sonra bende onlara giderim baksinlar diye . Bebegin ultrason fotografini atim insan hic mi tepki vermez be blm insanlara fazla anlam yukluyorum sonra böyle uzuluyorum
Canım sen korkudan sütun azalıyor sen lohusa bir annesin senin yanında biri klip bakması lazım sana
Ilk bebeğim dusukle sonuclandi. Bu gebeligimde de dusuk yapiyorsun dediler 3 ay riskliydik. 8. Aya girdik riskliydik tekrar suyu azalmis guc bela dogurdumm. Simdi de ruyalarimda hep onu kaybediyorum. Dogum yaptim 3 gece hic uyumadim. Kilosu dusuktu yogun bakima alacaklar korkusundan tam rahatladim diyordum. Simdi kabuslar cikti
Ablan icin üzüldüm. Insan heralde dogum zamanini hic unutmaz gibi geliyor su an bana
Evet bana hissettirdiklerini hiç unutamayacakmışım gibime geliyor.. Herkes kalbinin ekmeğini yer umarım..