en güzel süt arttıran şey su tüketmek yanınızdan eksik etmeyin. ben birde helva tahinin faydasini görüyorum hurmada yiyebilirsiniz
En az 3litre su iç bende yanlizdim sezryan oldum acil hemde iki kere diktiler beni Bebeğim kuvezdedydi yirmi gündür ben o süreçte hastende tek başıma atlattım sürünerek bebeğime de yeni kavuştum on temmuzda doğurdum daha yeni evde de yanlızm eşime yaptırmaya calsiyom bı şeyleri ama oda beceremiyor
Bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim gözünüz aydın olsun güle güle sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun inşaallah
Allah anneli babalı büyütsün.Annenize söyleyin kalsın bence..İnsanların emrivaki yapması daha sinir bozucu olabiliyor o yüzden çok düşünmeyin bu konuyu. Kabuslar konusunda lohusalık sağ olsun psikolojiyi alt üst ediyor . Sizi rahatlatacak dualardan açabilirsiniz yatmadan. Birde böyle kabusları görmemek için yastık altına bıçak konduğunu okumuştum ama inanın doğruluğunu bilmiyorum (birazdan bakacağım forma)
Ara söyle gelsin çocuk yapmasan torun nerde demeyi iyi biliyorlar. Tabi birilerine güvenip doğurmamak lazım ama ilk bebeğin mi bilmiyorum benim öyle tecrübesizim ilk bebeğim olacak yanımda olmazsa lafı yer yani
Benim ilk bebisim evet, kaynanam aradi lohusa kadin yalniz kalmaz geleyim mi dedi ben şok normalde isler tam tersi olur degil mi
Cok zor cok bende 10 temmuz da sezeryan oldum, esimle kaldik hastane de cok zordu seninki de cok zor
Benim annem yanımda bir hafta kalabildi sonra iki gunde bir geldi bir hafta kadar daha, ama hep şöyle dusundum şükür sağlıklıyım, bebegim sağlıklı Allaha şükür kendim bakabilcek gucteyim, insan tabi ki yanında istiyor seni anlıyorum.. Ama yardım istemekten cekinme kendin çağır
Eşin olsun yanında canım kimse yoksa
Walla zaten bi o var yanimda . Baskads kimsenin umrunda degil
Benimde canım kimse yoktu üstelik görümcem utanmadan daha lohusayim geçen kendi evimde benle kavgaya durdu olmamaları olmalarından hayırlı koca tarafı düşman başına
Çok teşekkür ederim sağolun
öyle walla çok haklsn. Anlayişsiz laftan anlamaz herseye burnunu sokarlar