Benım kaynana da benzer şeyler yaptı bana. Onun yüzünden sütüm kesildi Allah’a havale ettım onu inşallah Rabbım bu dunya da cezasını versin bana da göstersin onun o hâlini. Zaten oğlunu benden kıskanıyodu benım bebeğime de annem annem dıyıp duruyodu. Benım bebeğim baslarda memeyı tutmuyodu o da sürekli basımda bekliyor pıs elleriyle memeyı tuttutmaya calışyor bebege falan daha bı sürü pıslık yaptı buraya yazsam roman olur. Doğum yaptım eve geldim ikinci gün benimle kavga ettı ondan öyle nefret ediyorum kı annelerım yuz karası o kesinlikle bır anne olarak öyle bır kadına anne vasfını yakıştırmıyorum
Çok haklısınız artık söylemeye karar verdim zaten kötü gelindim birşey değişmeyecek anne olunca bir güç geliyormuş insana kimseyi görmüyorsun artık öyleyim bana da yanında ne güzel yatılır senin ne güzel canın sıkılmaz gibi sözler söylüyor bi insan neden bunları düşünür tamamen art niyet var
Evet benzer şeyler yaşamışız benim sütüm kesildi günlerce de bunun için ağladım şimdi bu torun sevmek mi Allah umarım size de bana da gösterir çok canım yandı
Sizin de sütünüz kesilmiş benimde öyle çok yeni anneyim bebeğimle bağ olmayacak diye çok korkuyorum o bağ oluşuyor mu emzirmeyle bi alakası var mı fikrinizi almak isterim o kadar psikolojim bozuldu ki anne bebek bağı oluşmayacak diye çok korkuyorum kadını görünce anksiyetem başlıyor bebeğimi benden alacak diye saçma sapan düşüncelere giriyorum
Henüz hamileyim ama fikrimce bebbek anneyle bağı her türlü kuruyor. Sütün kesilsede bebeğini göğsüne yatırabilirsin kokunuz yeter ona bağ kurmak için . Canını sıkma hiç
Öyle yapıyorum evin içinde atletle duruyorum sürekli kucağıma alıp göğsüme yatıyorum
O bağını her türlü kuruyor merak etme , sıkma canını hiç birşeye. Bebeğinle anın tadını çıkar
Teşekkür ederim
Caninizi sikmayin gogus pombasi varsa surekli sagim yapin
Yaptım ama gelmiyor artık
Ben birlikte yaşıyordum ve cocuğumu elimden alıp beni evden kovdular sürekli sütün yok sütün yok diyerek stresten sütüm kesildi sonra ğögüsünü açıp emzirmeye kalktı yapmadıklarını bırakmadılar eşimde onlardan yana oldu çocugum için sabretdim şuan ikinciye hamileyim sürekli yaptıkları aklıma geliyor eşime o kadar öfkeliyim ki tekrar aynı hatayı yapmışım gibi hissediyorum
Bacım çocuğunu elinden alıp seni evden kovmalarına göz yuman eşine ve ailesine 1 çocuk daha vermen büyük cesaret. Anlattıkların dehşet verici. Üzüldüm
Çok üzüldüm nasıl insanlar bunlar ya
Yaa aradan 7 yıl geçti evim ayrı güzel bi düzenim var şuan inan çocuğum için yapamıcağım hicbirsey yok o mutlu olsun diye cok uğraşıyorum eşim aşırı düşkün ders calısmıyor diye kızdım bugün biraz çok kızıyormuşum kızarken o bile korkuyormuş her istediğini yapar oda bildiği için daha çok ağlar ki eşim bana tepki göstersin kardeşi olursa belki abilik iyi gelir diye düşündüm suan o zaman ki yasadıklarımın 1 tanesine bile izin vermem ama işte travma unutulmuyor
Ev ayrılınca eşinde gerçek ailesinin kim olduğunu anlamış. Senin adına çok sevindim. Umarım bir daha sana öyle şeyler yaşatmazlar. Senin için en güzelini diliyorum
Umarım canım çok teşekkür ederim hepimiz belli sınavlardan geçiyoruz izleri kalıyor tabi ama yapacak birsey yok
Gelsinler bırak sende çocuğu al emzirip.uyutmak için odana git ama kapıni kilitle en az 2 saat çıkma kimseye hesap vermek zorunda değilsin
Merhaba sizin için sakıncası yoksa instagramdan konuşabilir miyiz belki numaranızı vermek istemezsiniz bu durumu yaşayanların deneyimlerine ihtiyacım var tek derdim çocuğumu korumak
Birebir aynılarını hatta daha kötülerini yaşadım. Sustum sustum en sonunda kocamı karşıma aldım tatlı bir dille “Ben boşanmaya karar verdim. Önceliği eşine ve çocuğuna veremeyen, aman annem kırılmasın diye karısına edilen psikolojik eziyete susan bir adamla devam etmek istemiyorum. Mutlu anne mutlu bebek demektir. Çocuğumun stres üzüntü tartışma içinde büyümesindense babasız ama huzurlu büyümesini tercih ederim. Kimseye vicdan empati yapacak halim de kalmadı. Madem kocam dediğim adam karısının hislerini ve isteklerini önemsemiyor. Kendi kendime ben bakarım sana ihtiyacım yok öyleyse” dedim. Sonrasında büyük bir kavga çıktı tabi ancak ne kadar ciddi olduğumu görünce 365 derece değişti adam. Annesi ya da ailesinden birisi eve adım dahi atamıyor artık. O kadar huzurluyum ki. Bebeği görmek istedikleri zaman biz gidiyoruz 1-2 saat oturup dönüyoruz eve misafir kabul etmiyoruz
Evet çok haklısınız ama şu anda bunu yapamam çok ani bi karar plur benim için eşim hiçbirşeyin farkında değil söylediğiniz son aşamada benim için