31 haftama gırecegım pazartesi günü sadece lohusa takımlarında eksıgım kaldı ama karnım aşırı buyumedı daha buyur diye hemen almakta ıstemıyorum ama ne olur ne olmaz dıye alsam mı diyorum alısverısını tamamlayan anneler lohusa takımlarınıkacıncı haftasında aldı
30haftamda aldım rikla tarzı alın dağa konforlu ve rahat olur
Kaçıncı haftadasınız
31 haftama girecegim
Anladım bence alın bir kenara koyun her ihtimale karşı yine de siz bilirsiniz ben şu an 35 haftaya gireceğim yarın
Ben de önü düğmeli İki tane pijama takımı aldı ayriyeten lohusa takımı aldı pijamasını hırkası ve içini ve bütçeye göre de çok uygundu Trendyol’da araştırırsanız bulursunuz Ricklı penye tarzı bilirsiniz çok yumuşak ve dokusu vardı rahat Edersiniz ben çok beğendim
Ben bir tane elbiseli lohusa takımı giyeceğim sezaryen olacağım için alt üst takım çıkartmak giymek zor olur bir tane de alt üst takım alacağım çünkü ben de bir gün yatırıyorlar evde giymek için normal pijama takımları alacağım
Ben de alayım diyorum ama kargom da ilk hamileliğime göre küçük herkeste bu haftadan sonra buyur dıyor en ıyısı alayım büyük beden alayım
Aynen zaten ben de büyük beden aldım benim karnım da mesela o kadar yok ama benim istediğim çok rahat ve çok hani avantajlı bir şeydi yani ben bu kadar bile beklemiyordum siz de büyük beden alın hatta ben Xlar aldım
Siz nasıl bir şey aldınız fotoğraf atabilir misiniz bana da fikir olsun
Böyle birsey aldım
Çok güzel ve rahat gözüküyor
Ben de oyle yaptim.2 tane xxl pijama takimi aldim.üstü dugmeli olanlardan.daha rahat olur diye dusundum.
Ben lohusa takımı almaidm 2 tane düğmeli Pijama aldim emzirmesi kolay olsun 36 haftamda aldım çünkü çok kilo aldım karnım çok çıktı 2xl aldım
Bende bu tarz aldım 2 tane
Lohusa takimina cidden gerek var mi ya? Sonucta o da pijama yani düğmeli bi takim almak varken. Hani instada herkes resim felam cekiyor hastanede oyle biseyiniz varsa bilemem. Ama bazi seyler bana cok abarti geliyor. Lohusa takimi alip bi daha kullanmayan birkac arkadasim var. Yani bende cok aradayim alsam mı almasam mi gerek var mi
Bence gerek yok sırf fotoğraf çekilmelik bidaha nerde kullanılan ben alsam bidaha kullamam bir de beyaz kesinlikle bence gereksiz