Lohusa takımı ne zaman almalıyım

Yani şöyle bir şey almayacağım daha sonra da kullanabilmek adına tabii ki de dol ondan sonra fotoğraf çekileceğim hatıralar her zaman değerlidir ama lohusa takımı derken illa dantelli bir şey aklınıza gelmesin yani daha sonra da kullanabileceğiniz bir takım alabilirsiniz

Ben bunları almayı düşünüyorum beyazı fotoğraf çekiminde koyu renk liydi sezaryenden çıktıktan sonra giymek için alacağım

İkinci hamileliği Gebelimde karnım çok büyüktü bunda küçük hani belki buyur diye daha almayayım bekliyim biraz dedim ama buradaki arkadaşlar yazınca ben de artık sipariş edeyim diyorum büyük beden alacağım

Link verir misiniz

Bunu siparis verdim bnde birde iki tane önü düğmeli pijama takimi

Ayni pijamayi aldim

25.haftadayım ben şimdiden üç adet aldım hepside xl. Normalde bedenim M beden. Kilo almasam bile içinde rahat etmek için iki beden büyük aldım zaten absürd bir fark yok arada

Lohusa takımları gereksiz pahalı bu modelden aldım tanesi 400tl

Link atabilir misiniz

Aldiginiz takimin linki varmi acaba bende cikip almaya firsat bulamiyorum internete de guvenemiyorum pek

Çok tatlıymıs lınk atarmısın

Link atamadım kızlar ama bu siteden aldım kapıda ödeme de var. Kumaşı çok güzel dökümlü ve baya esnek

Link attım bakabilirsiniz ama fiyatları değişmiş ben geçen ay almıştım :smiling_face_with_tear:

Bende oyle düşünüyorum canim. Benim doğum ekim sonu gibi normalde bile üsüyorum ben. Sezaryandan sonra epey üşürüm diye düşünüyorum. O yuzden pijama ve polar sabahlik düşünüyorum.

Ya çok beğendim baktım şimdi sitesine kaliplari nasıl 31. haftadayım doğuma kadar dar gelmez herhalde dökümlü duruyor ama

Bana şuan tam m beden rahat oluyor ama göbeğimi sıkmaması için xl aldım. Pantolon normal durdu sadece boyu uzun geldi. Üstü salaş durdu. Bir beden büyük alın hem daha rahat olur ben öyle düşünüyorum karar sizin

Boyunuzu ve kilonuzu öğrenebilir miyim ben de sizin aldığınız pijama takımlarından sipariş edeceğim de beden de karar veremedim 178 boy 84 kıloyum doğuma 1:30 ay var

20 haftada denk geldim ve aldım…