kızlar başlıktada belirttiğim gibi görümcemin kızının adı Aden bizimde oğlumuz olacak ismini Arden Ege koymayı düşünüyoruz 1 harf eksikle siz olsanız koyarmıydınız?
Söylemde fark belli oluyor. R harfi baskın çıkıyor ya. Ben olsam koyardım çünkü Arden Ege çok güzel uymuş
Evet ama aynı ortamda olunca aden arden karışır mı die de tereddüt etmio değilim ama içimede sinio off şu isim bi bitmedi derdim
İsimler çok benzer olduğundan sankiii aileler arasında Arden Ege yerine Ege derler gibi geliyor bana Ya da ben çok detaycı bakıyorum
Ben aslında 2 isim bi arada çağırmayı düşünüyorum direkt Arden Ege die alıştıracağım herkese kim ne isterse onu söylesin değil yani
Aileler de böyle alışırsa sorun olacağını sanmıyorum o halde, Aren ile Arden karışsa bile Ege ayırt edici olur
İki eltim var kızlarının adı ahsen ve amine bebeğimin adını asel lina koymayı hep çok istemiştim sırf baş harfi aynı diye koymadım öyle bi nefretbu gönderiyi görünce yazasım geldi. ama seninki çok hoş ve uyumlu bence koyabilirsin.
Ahahahah ya sevmesem belki bende senin gibi düşünürdüm bilmiorum çıkmazda kaldım bi tarafım ismi yakıştırsada bi tarafım ya ne gerek var dio çok kararsızım ama isim de bulamıorum erkek çok zor üstelik 3 ayım kaldı bakalım
Sağlıkla gelsin isim nasılsa konulur biz son haftalar koyduk ismini
Amin inşallah galiba benimde öle olacak ama isime özel kıyafetler de yaptırmak istiyorum
Ben olsam koymazdım o harf ayrımını yapamayabilirler
Ya öle mi diosunuz
Bence de harf ayrımını yapamazlar ama arden ege olarak herkese alıştırcam diyorsunuz o zaman ege karışmasını engeller. Gönlünüzün sesini dinleyin
Tını olarak evet uyum olarak evet gittim bula bula kuzeninin ismine yakın isim buldum şaka gibi %50 50 yim şuan koyup koymamak arasında ondan fikir istiyorum
Bence daha güzel bir isim bulabilirsiniz
Kendime inancım yok ama hafi bakalım
Biz 8 ay isim bulamamıştık. Artik herkes sıkıştırmaya başlamıştı eninde sonunda bulunuyor
Zoraki isim koymak istemiorum en kötü sadece Ege olacak ama bi isim daha olsa fena olmazdı aklım hala Arden Ege de
Arven Ege nasıl peki