Kuzeniyle benzer isim

Ben kayinvalideme ahsen diyorum o bana dansöz var diyor asena ile karıştırmış düşünün rezaleti :joy:

2 Beğeni

Ege ismi bence güzel havalı iki isim mi istiyorsunuz ben de tek isimden yanayım​:face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Ahahah çok iyi ya anlamak istediği gbi anlamış resmen ben ne isim verirsem veriyim kayınvalidem hemen söleyemicek zaten huyudur kızının çocuğuna bile başka isimler bulup sölüo huyu o :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Ege çok kısa kaldı daha anlamlı olan 1 isim daha tercih etmek istiyorum bu yüzden ama bulamazsam sanırım tek isim kalacak şuan ege diye seviyorum çünkü yada babası sorunca napıosunuz die ege tekmeledi gibi gibi

3 Beğeni

İsimleri hep kişilerle bağdaştırıyorum mesela ege teyzemin yazlığında havalı yakışıklı bir çocuktu küçükken o yüzden bana yaptığı çağrışım bu :joy: ben de ahsen ismine öyle ısındım hep kızıma öyle sesleniyorum iki isim konusunda ben de aradayım uyumlu olması da gerekli tabi :see_no_evil:

2 Beğeni

Bizde egeye yerleşmek istiyoruz egeyi çok seviyoruz her tatilimiz egede tam anlamıyla kalbim egede kaldı yani :rofl::blue_heart: isim düşünürken eşim acaba doğa ismi mi versek dedi deniz toprak gbi mi dedim evet dedi o zaman ege olsun dedim oda kabul etti öle bulduk bizde 2 isime karşı değilim birlikte söylemeyi düşünüorum ege ismi çok kısa sonuçta ve her isime de uyum sağlıyor açıkçası

3 Beğeni

Ama dediğin doğru egeler hep bi havalı yakışıklı karizmatik oluolar bendeki çağrışımıda o :blue_heart:

3 Beğeni

Arden Ege ye benzer mesela Alper Ege düşünmez misiniz @SelinErçin

Valla bizde de mesela eşim hep umut istiyordu burdada herkese sormuştum Umut Çınar diye ama bnm kayınpederin adı ümit herkes ona umut diyor diye içime sinmiyordu çünkü anne baba ismini koymaya karşıyım eşim babasından dolayı umut demiyordu ama herkes öyle düşüncek diye ben istemiyordum bu aralar Yağız Çınar düşünüyoruz

1 Beğeni

Alper tanıdığımızın ismi aslında onu istedim de eşim direkt yok dedi

1 Beğeni

Sizin de düşündüğünüz isim güzel bizde diretme yok karşı taraftan biz bunu koyduk sizde koyun diyen yok o yüzden sorun değil yani şöle sölim 6 aylık hamileyim 1 kere isim düşündünüz mü die sordular sadece :rofl::rofl: çünkü olsa haber veririz ve asla yorum bunu düşünün vs.demediler

Bizde de hiç soran yok ama işte duyunca dicekler aaa kayınpederin ismi diye :rofl::rofl: ondan Yağız Çınar olsun diyoruz bakalım hangisi olur.

Doğana kadar değişir daha fikirlerimiz gerçi biz Ege de kararlıyız en kötü tek isim olacak

Yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama Ege ismi sanırım 2005,2006 yıllarında popülerdi. Aynı yaş dönem öğrencilerinden bir sınıfta 3 tane 4 tane Ege vardı. Bir dönem Ayşe Fatma gibi. Ya da İzmir için bu böyle bilmiyorum. Ama benim en sevdiğim ismiyle, tarzıyla, davranışları ile karizma bir öğrencim vardı adı "Kurt Ege"ydi. Kararsız kalma sebebim Kurt ismi nadir kullanılan bir isim. Ama hitap etme ve tınısı bana çok güzel gelirdi. Sizin için öğrenci listesinde Ege yanına isim aradım. Ama hep sıradan bilindik şeyler vardı. Şerif Ege Emir Ege Ege Kaan Deniz Ege vs.

Vardı ama Kurt Ege bir başkaydı :grin:

Bu arada ben Aden ve Arden ismi karışması ya da telaffuzunu önemsemezdim. İkisi bence çok farklı ayarda. Kendi açımdan başka tereddütüm yoksa koyardım.

Ayyyy Kurt da çok değişik ama hayvan ismi koymak istemiyorum çocuğuma babası ilk zamanlar bjkli die kartal olsun dedi dedim ne o öle anlamı yok vahşi mi olsun çocuk dün akşam eşimde dio ki benim tarafım ege der arden demez biz koyalım

3 Beğeni

Değişik ama koymaya cesaret isteyen bir isim ama bence Arden daha güzel :cherry_blossom:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağına al inşallah isim kolay bizde Emirhan koymayı düşünüyoruz

1 Beğeni

Sizin içinize sindiyse bir başkası için vazgeçmeyin derim. Sürekli yanyana olacak değiller zaten birlikte oldukları zaman iki ismiyle birlikte seslenirseniz karışıklık olmaz. Ama istediğiniz isimden vazgeçerseniz sonra keşke koysaydım diyebilirsiniz.

Ben olsam koyardım benim görümcemin oğlunun ismi Arden kutay Ben de oğlum olursa ismini Barlas Adin koyacağım Doktor erkeğe benziyor dedi ama henüz net bir şey yok Ama isim belli hatta bir ara Kutay koymayı bile düşünmüştüm olabilir aynı isimden iki çocuk da olabilir ismin anlamı Size hoş geliyor ve kulağınıza güzel geliyorsa Bence takmayın böyle şeyleri

Ben de barış han koymayi istiyorum Allah izin verirse bizde de yasadigimiz ulke isim sikintisindan dolayi sadece han ismini yazdirip cevreyi baris han a alistirmayi düşündük sonra kendi severse barisi ekletsin dedik.ben baris adini cok seviyorum ege ile ile barış ege de olabilir aslinda boyle bir oneri vermek istedim ben de size :see_no_evil: