Kürtaj sonrası adet

Kürtaj olalı 4 ay oldu 2 adet geçirdim ama günleri farkli farklı biri ayın 5 diğeri ise 26sindaydi normalde bugün adet olmam gerekirdi son adet günüme göre gidersem ve olmadım neden olabilir

Bnde kürtaj olduktan sonra hep adet günümden 1 günce oluyorum ve azaldı kanamam

Tekrar gebe kaldinmi

Kürtajdan sonra kanamanın az olabilir veya geçilebilir rahimde adet te dökülen dokuzda kazındığı için düzene gelmesi zaman alabilir Ama kürtajdan sonra 1 yıl beklen eli gebelik için çünki rahimin yas sonlandırma süreci var

1 Beğeni

Geçen ay kalamadım bu ay da sanmıyorum ama ben kürtaj dan hemen öncede kalmıştım ve ikiside ilk denemeden şimdi bir şeyler değişti gbi geliyo rabbim en güzel zmaanda herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ha. Bu arada gen testi mutlaka yaptırın ben iki düşükten sonra yaptırdım %60 kan pıhtılaşması çıkdı

1 Beğeni

Tekrardan hamile olabilirsin bende kürtajdan snra hemen kaldım hatta 5 ekimde kürtaj oldum 10 kasımda adet gördüm 3 aralıkta hamile olduğumu öğrendim

Bnm 5 ay oldu beklemem lazımdı şimdi de deniyoruz ama bakalım nasip

3 aylık süreç verdiler geçti o süreç ilk adetim 5nde diğeri 26sinda oldu normalde dün adet olma günümdu olmadım denedik acaba hani varmı yokmu bilmiyorum da

Ara sıra olan bel ağrısı karın ağrısı mide yanması bulanmasi falan var halsizlik var deneidgimizin ilk haftasi test yaptım negatif çıktı bekle dediler yapicam ama tekrar aynı sonucu alma korkusu var

Bnde de aynı belirtiler var ama umutlanamk istemiyorum sonra üzlüyorum inşallah siz hamilesnizdir bide evet bnde yine aynı şeyleri yaşalamk istemiyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin tez zmanda hepmize

Bide kaç gün gecktiniz

3 gün oldu daha ama şuan az bı şekilde açık kahvrengi akıntı oluyor aşırı bel ağrısı var

Hmm normalde hemen kanamanmı başlardı yoksa böle mi başlıyo sende ama eğer hmileysen zaten 3 günden fazla sürmemesi lazm bi de kanaman fazla olursa da değisndir test yapsan şuan hafif çizgi çıkması lazım

Normalde hemen kanamam başlar ve çok olur ama azbi kanla karışık kahvrengi akıntı var yani

Hmm yani yerleşme kanaması olablr yarın bnce test yap bnce çıkar

İnşallah ya çok istiyorum

İnşallah bnde haftaya ögrenirim

Ay inşallah rabbim herşeyi gönlümüze göre versin çok istiyorum Allah herkeze versin umarım bende vardir

Aminn canım yarın güzel haberlerni bekliyorum belki bu ay beraber kalırsak birbirmize yardımcı oluruZ

Evet olur