Kürtaj sonrası adet

Sen genetik test yaptrdnmı

Hayir yaptirmadim

Kaç düşük yaptınız

İlk 4 ay oldu oda oli

Anlayamadım

Bende iki kurtas geçirdim hatta birinde bebeğim büyüktü hem doğum hem kürtaj geçirdim ikisindede tam kürtajdan 40 gün sonra adetimi gördüm hemde fazla kanamalı için iyice temizlendi sonra her ay oldum düzene bindi şimdi yine hamileyim ikinci kurtajimdan altı ay sonra hamile kaldım şuan da üç ayligiz çok şükür bir doktora muayne ol bence canım

1 Beğeni

İnsaalh vardır çok heyecanlıyım ya bu ilk kürtajın 4 ay oldu olalı daha

Yaptın mı test cnm

Yapmadım kanamam cogaldi normal regli kanaması gibi oldu ve test negatif çıkarsa çok uzulucem biliyorum yapamadim o yüzden ama anlamıyorum niye gecikti ve ilk gün kahvrengi az akıntı geldi

Hmm canım üzülme ya bnde geçen ay öle oldu inşallah bidahaki ay tutar yerleşme kanamasında kanaman çoğalmaması lazım

Evet yarın için randavu almıştım hastaneden gidicem kahvrengi akıntı ve kan karışık ama iç çamaşırım pedim falan kahvrengi ve siyah olmus

Yani el aynasından fazla değilse büyük ihtimalle yerleşemedir hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın

İnşallah umudumu kesmek istemiyorum ama şuan içimdeki sevinç ölü yani bilmiyorum noluca

Test yap şuan bnce pozitif içime öle doğdu

Ay inşallah simdimi yapmalıyım yoksa sabah ilk idrarlami

Farketmez bnce

Tekrar başladı kanamam bilmiyorum off yarın hastanem var herşey belli olur

Hmm aynn yarın git bakalım stres yapma canım

Sakin olmalısın panik ve heycan yapmamalisın. Bende kalbi durdugu icin hap yoluyla dusuk herveklestirdim maalesef icim temizlensin diye ameliyat da oldum istemezdik ama oldu. Ilk adetimi gordukten sonra 2 doktorada gittim kontrol ettirmek skinti vsr mi yokmu diye baktirmak icin 2 doktor da bana bir bebek tutanamiyorsa veya oluyorsa gelisemiyorsa kalbi atmıyorsa bilki ya ciddi bi hastaligi olacakti yada engelli dogacakti. Saglikli olan bebek skintisiz doguma kadar gider Allah izin verdikce demisti. 2 side ayri hastanelerde biri erkek biri kadindı ayni seyleri soyleyince icim yumusadi. Bizde istiyoruz bu ay da test yaptim bir sey yok 3. Adetimi gorucem yarin itibariyle. Cok istiyorum bende negatif gordukce uzuluyorum hemen olsun istiyorum ama aklimin kosesinden hep su cumle geciyor gec olsun guc olmasin Rabbim kaldiramayacagimiz yuku omzumuza verme saglikli olsun tekrar uzulmek istemiyorum diyorum hamileykende bu sekilde dua ederdim saglikli olsun omuzlarimiza agir yuk verme derdim hep belkide duam kabul oldu belkide Allahin sevdigi kullari oldugumuz icin aci zor ve ugrastirici bir hayattan sakındı bizi bilemeyiz. O yuzden akisina birak doktor kontrollerini aksatma testlerini vaktinde yap herseye açık ol negatifte olsa vakti degilmis de bekle sabret uzulme stres yapma stres her seyin belası biliyorsun :cherry_blossom::cherry_blossom: Rabbim en guzel vakitte saglıkli bir evlat sanada bana da bekleyen isteyen hamile olup dogumu bekleyen tum anne ve anne adaylarina nasip etsin insallah :cherry_blossom::cherry_blossom:

Amin bn meeela hep ilk denemede oldu ama geçen ay adet oldum mesela diyorum daha olmıycakmıyım hamile çok özledim pozitif görmeyi rabbim inşallah hayırlı şekilde nasip eder