🤩Kullanıcı isimlerimizin Anlamları

Kızçelerr gelin bugün de kullanıcı isimlerimizden bahsedelim, kayıt olurken nasıl seçtiniz isimlerinizi hikayeleri ne :face_with_hand_over_mouth::woman_shrugging: O kadar yaratıcı kullanıcı isimleri görüyorum ki insan merak ediyor hikayesini mesela @Sevane , @afrikanın_gelini54 gibi :blush: Bazıları ise tüm asilliği ile direk kendi ismiyle almış kullanıcı adını @NURAN @Cansu gibi :clap::clap: Bazılarımız isimlerin yanına sayılar yada harfler eklemiş anlamı nedir peki ? :thinking: @Leyla1991 gibi Yada kısaltmalı olan isimler ?:blush: @zsnblk gibi Benim gibi herşeye anlam yükleyenler için güzel detaylar bunlar​:blush::blush: Paylaşmak isteyen olursa dinlemek isterim​:star_struck: Benim ismim Ezgi kendimden başlayayım kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri 2 ismim ve soyismimin başharfi ile atarım imzamı beni tanıyan herkes SEB gördüğünde benim olduğumu bilir yani kullanıcı ismi olarak imzamı seçtim alışkanlık sanırım :star_struck:

8 Beğeni

13 rakamını severim ben de o yüzden adımın ilk harfi bide 13 var​:woman_shrugging:t3:

3 Beğeni

Bazı hayallerim gerçekleşmedi o yüzden bu ismi kullandım, " bir hayaldi geldi geçti" diye​:blush:

2 Beğeni

13 çoğu yerde korkulan sayıdır aslında ya siz seviyosunuz ne güzel ben plaka kodunuz falan sanmıştım :blush:

2 Beğeni

Aslında bana uğur getiriyor 13 :wink:

1 Beğeni

Yutkundum sadece, gerçekten hepimizin bazı hayalleri hayal olarak kaldı isminiz çok anlamlı, gerçek adınız neydi acaba?

2 Beğeni

Sayıların insan hayatında yeri çok farklı hepsinin bir enerjisi var ben inanıyorum buna bende 6 rakamını çok severim hep uğur getirir ki yine çoğu kişi sevmez :thinking::smiley:

2 Beğeni

Amaaan boş ver , biz sevmeye devam bize uğur getirsunler​:laughing:

1 Beğeni

Eşim Afrikalı diye farklı olsun istedim Afrika’nın gelinu koydum yanındaki rakam 54 te sehrimin plakası Sakarya’nın

2 Beğeni

Valla canım ben hiç bir şey düşünmeden kendi ismimi ve doğum yılımı kullandım normalde bütün sosyal medyam vs çocuklarımın ismi ile başlıyor burda kendi adımı kullandım :hugs::smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

2 Beğeni

Heart Love GIF by Roger Vivier

İnşallah bundan sonra ki hayallerimiz gerçekleşir :pray:

İsmim sevane :blush:

2 Beğeni

Benim administrator kısaltması Türkçe anlamı yönetici :hugs:

6 Beğeni

Vallahi ben evlenmeden önce de soyadımla adımın sesli harflerini alıp sessiz olanları kullandım ş yi de s yaptım mail ya da kullanıcı olarak kabul etmeyince kod adım gibi bişey oldu yani :joy:

2 Beğeni

Biliyor musun ben de seb’i çok merak ediyordum :innocent::grin: çok güzel bir anlamı varmış :revolving_hearts:

3 Beğeni

Özüm adımda olduğu için direkt Nuran her yerde :grin::joy:

5 Beğeni

Benim gerçek adım Begüm,ama ailem hep begüş diye hitap eder.Burayida ailem olarak gördüğüm için begüş yaptım kullanıcı adımı.Begüş daha içten daha samimi geliyor bana :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Kızım olursa ismini besra koymayı düşündüğümuz için besra koydum

3 Beğeni

Merhaba benim adim Feyza Nur bende feyza9 yaptım 9 subat 9 oldugu icin :slightly_smiling_face::smiley:

3 Beğeni