Kızçelerr gelin bugün de kullanıcı isimlerimizden bahsedelim, kayıt olurken nasıl seçtiniz isimlerinizi hikayeleri ne O kadar yaratıcı kullanıcı isimleri görüyorum ki insan merak ediyor hikayesini mesela @Sevane , @afrikanın_gelini54 gibi Bazıları ise tüm asilliği ile direk kendi ismiyle almış kullanıcı adını @NURAN @Cansu gibi Bazılarımız isimlerin yanına sayılar yada harfler eklemiş anlamı nedir peki ? @Leyla1991 gibi Yada kısaltmalı olan isimler ? @zsnblk gibi Benim gibi herşeye anlam yükleyenler için güzel detaylar bunlar Paylaşmak isteyen olursa dinlemek isterim Benim ismim Ezgi kendimden başlayayım kendimi bildim bileli çocukluğumdan beri 2 ismim ve soyismimin başharfi ile atarım imzamı beni tanıyan herkes SEB gördüğünde benim olduğumu bilir yani kullanıcı ismi olarak imzamı seçtim alışkanlık sanırım
13 rakamını severim ben de o yüzden adımın ilk harfi bide 13 var
Bazı hayallerim gerçekleşmedi o yüzden bu ismi kullandım, " bir hayaldi geldi geçti" diye
13 çoğu yerde korkulan sayıdır aslında ya siz seviyosunuz ne güzel ben plaka kodunuz falan sanmıştım
Aslında bana uğur getiriyor 13
Yutkundum sadece, gerçekten hepimizin bazı hayalleri hayal olarak kaldı isminiz çok anlamlı, gerçek adınız neydi acaba?
Sayıların insan hayatında yeri çok farklı hepsinin bir enerjisi var ben inanıyorum buna bende 6 rakamını çok severim hep uğur getirir ki yine çoğu kişi sevmez
Amaaan boş ver , biz sevmeye devam bize uğur getirsunler
Eşim Afrikalı diye farklı olsun istedim Afrika’nın gelinu koydum yanındaki rakam 54 te sehrimin plakası Sakarya’nın
Valla canım ben hiç bir şey düşünmeden kendi ismimi ve doğum yılımı kullandım normalde bütün sosyal medyam vs çocuklarımın ismi ile başlıyor burda kendi adımı kullandım
İnşallah bundan sonra ki hayallerimiz gerçekleşir
İsmim sevane
Benim administrator kısaltması Türkçe anlamı yönetici
Vallahi ben evlenmeden önce de soyadımla adımın sesli harflerini alıp sessiz olanları kullandım ş yi de s yaptım mail ya da kullanıcı olarak kabul etmeyince kod adım gibi bişey oldu yani
Biliyor musun ben de seb’i çok merak ediyordum çok güzel bir anlamı varmış
Özüm adımda olduğu için direkt Nuran her yerde
Benim gerçek adım Begüm,ama ailem hep begüş diye hitap eder.Burayida ailem olarak gördüğüm için begüş yaptım kullanıcı adımı.Begüş daha içten daha samimi geliyor bana
Kızım olursa ismini besra koymayı düşündüğümuz için besra koydum
Merhaba benim adim Feyza Nur bende feyza9 yaptım 9 subat 9 oldugu icin