🤩Kullanıcı isimlerimizin Anlamları

Kendi ismim benimde Fidan.Uğur eşimin ismi

4 Beğeni

Merhaba kızlar ismim EZO sadece EZO İsmimin anlamı mutluluk , neşe, sevinç ve benlik anlamına geliyor. Kemal sunalın öldüğü yıl doğmuşum ailem kemal sunalı çok seviyor ve kızının adı ezo imiş o nedenle koymuşlar .paylaşmak istedim hamiş annelere selammm​:heart::heart:

4 Beğeni

Lal Arapça-Farsça bir kelime hem parlak kirmizi renkte degerli bir taş hem de dilsiz anlamina geliyor.Edebiyat bölümünü okurken kulağima hoş gelmişti kirmiziyi da severim.Bir de bazen susmak en iyi cevaptir ya o nedenle sevdiğim bir kelime.

4 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts:

Allah rahmet eylesin bizde çok severdik Kemal Sunal’ı hiç unutmam o kadar çok seviyordum ki çocuk aklıyla ne ağlamıştım :pensive:

4 Beğeni

İsmim gülşen olduğu için direk adımı yazdım yanındaki yeşil kalp ise en sevdiğim renk yeşil olduğu için bana huzur veriyor hep yeşil

4 Beğeni

Benim de boyum 1.48 olduğu için​:smiling_face_with_tear::grin:

6 Beğeni

Biz daha evlenmeden önce eşimle kızımız olusa ismi Masal oğlumuz olursa ismi Asil olsun demiştik o zaman bu isimler yeni moda olmuştu. Aradan zaman geçti bir oğlumuzun olacağını öğrenince Asil geliyor dedik :smiling_face_with_three_hearts: İlk bebeğimiz olacak bende kullanıcı adımı Asilinannesi olarak yazdım o yüzden :blush:

4 Beğeni

Merhaba @Akdmrezo hoşgeldiniz :bouquet: çok anlamlı hoş bir bilgi oldu teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Senin ismini hep merak ediyordum hatta yaşınıda sormuştum bu yüzden :smile:boyun içinmiş demekki,anlamlıymış kız minnak anne​:smiley:

3 Beğeni

İlk kez duydum, anlamı ne peki ? :star_struck::heart_eyes::blush:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Yasim 28​:rofl::rofl::rofl::rofl: boyum 1.48 Kiz ne kadar uyumlu oldu eneeewww

2 Beğeni

Benim kullanici adimi gorsuyorsunuz dostlar anlatmaya gerek yok :rofl: :see_no_evil:

2 Beğeni

O kadar güzel cevaplar gelmiş ki kızlar hepimiz merakımızı gidermiş olduk bu sayede :heart_eyes::blush:

2 Beğeni

Adaşız ne güzeell :heart_eyes: bende ismimi ve soyadımın ilk harfini yazdım kullanıcı adı olarak :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

En sevdiğimm adaşlıkk​:heart_eyes: Aramıza girip dilek tutsun arkadaşlarr​:heart_eyes::heart_eyes::cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Tutdum ben :smiling_face:

2 Beğeni

Cok mutlu oldum ben isimlerimizin aynı olmasına :heart_eyes: hangi şehirdesin :cherry_blossom::cherry_blossom:

1 Beğeni

Bursa’dan :heart_eyes: Sen neredensin canım

1 Beğeni