Kendi ismim benimde Fidan.Uğur eşimin ismi
Merhaba kızlar ismim EZO sadece EZO
İsmimin anlamı mutluluk , neşe, sevinç ve benlik anlamına geliyor. Kemal sunalın öldüğü yıl doğmuşum ailem kemal sunalı çok seviyor ve kızının adı ezo imiş o nedenle koymuşlar .paylaşmak istedim hamiş annelere selammm![]()
![]()
Lal Arapça-Farsça bir kelime hem parlak kirmizi renkte degerli bir taş hem de dilsiz anlamina geliyor.Edebiyat bölümünü okurken kulağima hoş gelmişti kirmiziyi da severim.Bir de bazen susmak en iyi cevaptir ya o nedenle sevdiğim bir kelime.
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz ![]()
![]()
Allah rahmet eylesin bizde çok severdik Kemal Sunal’ı hiç unutmam o kadar çok seviyordum ki çocuk aklıyla ne ağlamıştım ![]()
İsmim gülşen olduğu için direk adımı yazdım yanındaki yeşil kalp ise en sevdiğim renk yeşil olduğu için bana huzur veriyor hep yeşil
Benim de boyum 1.48 olduğu için![]()
![]()
Biz daha evlenmeden önce eşimle kızımız olusa ismi Masal oğlumuz olursa ismi Asil olsun demiştik o zaman bu isimler yeni moda olmuştu. Aradan zaman geçti bir oğlumuzun olacağını öğrenince Asil geliyor dedik
İlk bebeğimiz olacak bende kullanıcı adımı Asilinannesi olarak yazdım o yüzden ![]()
Merhaba @Akdmrezo hoşgeldiniz
çok anlamlı hoş bir bilgi oldu teşekkür ederiz ![]()
Senin ismini hep merak ediyordum hatta yaşınıda sormuştum bu yüzden
boyun içinmiş demekki,anlamlıymış kız minnak anne![]()
İlk kez duydum, anlamı ne peki ? ![]()
![]()
![]()
Hoşgeldiniz
Gebeliğiniz hayırlı olsun ![]()
![]()
Yasim 28![]()
![]()
![]()
boyum 1.48
Kiz ne kadar uyumlu oldu eneeewww
Benim kullanici adimi gorsuyorsunuz dostlar anlatmaya gerek yok
![]()
O kadar güzel cevaplar gelmiş ki kızlar hepimiz merakımızı gidermiş olduk bu sayede ![]()
![]()
Adaşız ne güzeell
bende ismimi ve soyadımın ilk harfini yazdım kullanıcı adı olarak ![]()
![]()
En sevdiğimm adaşlıkk
Aramıza girip dilek tutsun arkadaşlarr![]()
![]()
![]()
![]()
Tutdum ben ![]()
Cok mutlu oldum ben isimlerimizin aynı olmasına
hangi şehirdesin ![]()
![]()
Bursa’dan
Sen neredensin canım