Kendi ismim benimde Fidan.Uğur eşimin ismi
Merhaba kızlar ismim EZO sadece EZO İsmimin anlamı mutluluk , neşe, sevinç ve benlik anlamına geliyor. Kemal sunalın öldüğü yıl doğmuşum ailem kemal sunalı çok seviyor ve kızının adı ezo imiş o nedenle koymuşlar .paylaşmak istedim hamiş annelere selammm
Lal Arapça-Farsça bir kelime hem parlak kirmizi renkte degerli bir taş hem de dilsiz anlamina geliyor.Edebiyat bölümünü okurken kulağima hoş gelmişti kirmiziyi da severim.Bir de bazen susmak en iyi cevaptir ya o nedenle sevdiğim bir kelime.
Mucize Anne’ye hoşgeldiniz
Allah rahmet eylesin bizde çok severdik Kemal Sunal’ı hiç unutmam o kadar çok seviyordum ki çocuk aklıyla ne ağlamıştım
İsmim gülşen olduğu için direk adımı yazdım yanındaki yeşil kalp ise en sevdiğim renk yeşil olduğu için bana huzur veriyor hep yeşil
Benim de boyum 1.48 olduğu için
Biz daha evlenmeden önce eşimle kızımız olusa ismi Masal oğlumuz olursa ismi Asil olsun demiştik o zaman bu isimler yeni moda olmuştu. Aradan zaman geçti bir oğlumuzun olacağını öğrenince Asil geliyor dedik İlk bebeğimiz olacak bende kullanıcı adımı Asilinannesi olarak yazdım o yüzden
Merhaba @Akdmrezo hoşgeldiniz çok anlamlı hoş bir bilgi oldu teşekkür ederiz
Senin ismini hep merak ediyordum hatta yaşınıda sormuştum bu yüzden boyun içinmiş demekki,anlamlıymış kız minnak anne
İlk kez duydum, anlamı ne peki ?
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Yasim 28 boyum 1.48 Kiz ne kadar uyumlu oldu eneeewww
Benim kullanici adimi gorsuyorsunuz dostlar anlatmaya gerek yok
O kadar güzel cevaplar gelmiş ki kızlar hepimiz merakımızı gidermiş olduk bu sayede
Adaşız ne güzeell bende ismimi ve soyadımın ilk harfini yazdım kullanıcı adı olarak
En sevdiğimm adaşlıkk Aramıza girip dilek tutsun arkadaşlarr
Tutdum ben
Cok mutlu oldum ben isimlerimizin aynı olmasına hangi şehirdesin
Bursa’dan Sen neredensin canım