Küçük bir (araba) kaza yaşadım yardımcı olur musunuz?

İlk olarak Fısıltı speech_balloon adlı kanalda gönderildi
Sudenur

Dün bir kaza atlattık sonra şoför sinirlendi arabada hamile olduğunu unutup düz yolda giderken hızla ani fren yaptı arabadaki herkes ya bir yere çarptı ya oldukları yerden uçtu ben de arka koltukta idim karnımı carpmadim engelleyebildim ama çok sarsıldım

Yerimden baya oynadım o etki ile

Sonra aniden bir batışma girdi canımı aldı 20-25 dk sürdü sonra azaldı öğlen oldu bu durum ikindi civarı hafif koyu şekilde akıntım oldu şimdi ağrım var karın alt kısmı kasıklarım sızlıyor arada batisiyor

Moralim çok bozuk doktora gidemedim korkmalı miyim

Daha yeni sıkıntılardan çıkmıştım halbuki sübhanallah

İlk olarak Fısıltı speech_balloon adlı kanalda gönderildi
Sudenur

Ondan kurtulduk şoför birine kızdı düz yolda normal seyahat ederken hizla ani fren yaptı canım yandı

Şuan öyle fazla sskilde kanama gibi bişey yok ancak alıntı ve ağrı sızı batisma var

Bazen uyluk kemiğime vuruyor

Gitmeliyim yoksa fazla mı telaş ediyorum bilemedim

1 Beğeni

Sarsıntı olduğu için olmuştur akinti ve sicakken hissetmedin galiba dinlenince ağrını hissettin biraz daha bekle geçmezse bir acile git gözük istersen için rahat etsin

1 Beğeni

Bilmiyorum gitsem mi onu da bilemedim moralim çok bozuldu öyle duruyorum

2 Beğeni

Stres yapma dinlen biraz o sarsıntı dan olmuştur bence kendini de sıktıysan o yüzden kemiklerin agirmistir bekle biraz daha ağrın şiddetlenirse gidersin Dr

2 Beğeni

İnşallah dünden beridir bekliyorum ama içim içimi yiyor bir yandan tabiki olacak her türlü oluyor ama tedbir almalı insan değil mi :slightly_frowning_face:hasbinallah

2 Beğeni

Bence sen hrr ihtimale karşı acile git. İhmal etme.

2 Beğeni

Yakınları ne yapacaksın sen. Senin bebeğinden daha mı değerli. Bu arada çok geçmiş olsun. Yerinde olsam kesinlikle doktora giderim ihmal etmem

2 Beğeni

Gideyim bari napim nasıl uyuyayım böyle :sweat:

1 Beğeni

Haydi Allah’a emanet ben acile bir görüneyim bu böyle olmayacak ağrı beni korkutuyor teşekkür ederim hepinize

1 Beğeni

Bizi mutlaka haberdar et. Stres etme sen kendini

1 Beğeni

Çok gecmis olsun bizide haber etmeyi unnutmayin umarım kotu birsey yoktur

1 Beğeni

Mutlaka bizide haberdar et canim

1 Beğeni

Ne yaptın canım, şimdi nasılsın ? @AcizBirKul

1 Beğeni

Bizide haberdar et​:confused:Geçmiş olsun

2 Beğeni

@AcizBirKul naptın canım seni merak ettim