Bebek çok iyi Elhamdülillah şuanlık bir sıkıntısı yok ancak ufak bir kanama sızıntısı var bebeğe yansımasını diye kontrolde tutuyorlar ben biraz yıprandim ağrılar kanama yorgunluk bir de baya bikac tüp kan alındı iyice kötü oldum günde sabah 2 akşam 2 hap içiyorum
Dün gece direk yatış dedi yatmayı beklemiyordum muane olur giderim diyordum ancak öyle dedi biranda dün yattım bugün çıkartabiliriz dedi çıkartmadı yarın ne olur bilmiyorum birkav gün bizimlesin demişti
İnşallah kısa sürede atlatırsınız bunu da. Rabbim şifa versin. Allah’a emanet olun
Çok geçmiş olsun bebekte iyiymiş şükür sizde stres yapip uzmeyin kendinizi
Tekrardan cok gecmis olsunn
Hepinizden Allah razı olsun verdikleri ilaç aşırı baş dönmesi yapıyor hayırlısı ile çıksaydımDualarda yer alıp verelim Allah’ın izniyle
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine Allah’a emanet ol
Sağol abla sen de Allah’a emanet ol şimdi başım sürekli dönüyor bayilacaktim hemsirenin orada sıkı takibe aldilar tansiyon da düşük değil ama kanama için 6. İlacı verdiler az önce bir günde bu kadar olması yordu galiba
Cok gecmis olsun canim
Allah razı olsun
Dikkat et kendine kalkma ayağa
Cok cok gecmis olsun Allaha sukur iyisiniz anladigim kadariyla Rabbim korusun hepimizi cok cok cok gecmis olsun Rabbim tez vakitte sifa nasip etsin
🩷🩷
Kalkmiyorum hastanede belirlenemeyen bir enfeksiyon paniği var bölümü boşalttılar çoğunluk olarak bazısının da yeri değişti tam iyilesmemis olsam da evde bakıma alındım maalesef zorunlu çıkış yapılacak
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Allah razı olsun teşekkür ederim
Allah razı olsun teşekkür ederim abla
Kızlar ben hastaneden zorunlu taburcu oluyorum eşim aileme bırakacak annem ben iyileşene kadar bana bakacak sarsıntıdan dolayı kasılma ağrı ufak tefek kanamalar devam edebilir dedi bir süre gözetim altında kalacağım sonrasında artarsa tekrar hastaneye yatış yapilacakmis bebegin durumu iyi Elhamdülillah ben biraz kötüyüm günde 8 progestan içirdiler baş dönmem çok fazla mide bulantisi ufak ateş iki serum yedim ağrı kasılma ve ufak kanama devam ediyor dualarınızı eksik etmeyin bu imtihandan da hayırlısı ile çıkalım Allah’ın izniyle hepinize teşekkür ediyorum
Ahh canımm… Çok dikkat et kendine
Etmeye çalışıyorum Allah’ın izniyle