Korseyle ilgili bilgi lütfen

Kızlar korseyi doğumdan ne kadar bir süre sonra kullanmaya başlamalıyım bazıları hastane çantasına bile koyuyormş bu konuda bilgisi olan varmı

Benim doktorum iki hafta sonra kullanmamı önermişti sezaryendi benim ama isterseniz şalla falan çok sıkmadan ilk zamanlar bağlayabilirsiniz ki ikincide öyle yapacağım yoksa göbek kalıyor

Ben hiç kullanmadım hiçte bişi kalmadı

Benim normal doğum görünüyor da bakalım artik olmadı bende doktora sorarm

Aslında bende pek kilo almadım. Göbeğim bile çok küçük 37+3 te olmama rahmen takmasamda olur gibimr geliyor da bakıcm druma göre

Ben 2 hafta sonra takılıyor diye duydum ama tam emin degilim hemen takan da var napcaz bilgi verin​:sweat_smile:

Ya işte bazıları kendisiyle hastaneye bile götürüyomuş sjsjs

Doktora sordum 10 gün oldu doğum ypalı iki hafta sonra takqbilirsin demişti ama pek bi faydası yok takan var takmayan var çok gerekli bişey değil istersen kullan demişti

Abartmamislar mi biraz hfhs

Şu icinde kemik olan inceltmek için olanlar da mi etkisiz yani e bunca kadin takıp nasıl fayda goruyo prki

O tellilerden değilde genelde doktorlar bel korsesi öneriyor çiçeğim. Şu cırt cırtlı olanlar var ya onlardan. Benim canım tatlı olduğu için her iki sezeryan de kullanmadım. Canım acır diye korktum :rofl::rofl:

Şahsen bende sezeryanda cesaret edemem ya takmaya korkarım sjshs

Bencede sjsjjs

Kız insan doğumdan önce yaparım ederim diyor. Sonra o dikiş acıları olunca korkuyor takmaya. Ben hiç ne sardım nede korse taktım. Zaten o koşuşturma derken insan bilinçsiz zayıflıyor

Öyle vala ya yeterki sağ salim kucahımıza alalım bide ben zayıflamak istemiyorum 24 yılk ömrümde ilk defa 65 kiloyu gördüm sadece az bişey göbşüm var bebek doğduktan sonra pek bişey kalmaz bence sjsjsj

Normal doğumsa zaten pek göbek kalmaz canım ama sezeryan göbeği ister istemez kalıyor azıcık :grin:

Cırt cırtlı olanlar ne icin ki? Kemikli olanlar beli inceltmek duruşu duzgunleştirmek vucudu toplamak icin o yuzden kullanılıyor ben de o amacla kullanmak istiyorum daha da inceleyim diye ama 2ci hamilelik icin vucudu kotu etkilemez umarim korkuyorum da

Sezeryan dogumdan en az 6 hafta sonra takilabilir korse zaten oyle diyorlar dikisleri zorlarmis

İlk gebelikte kalmıyorum kuzum için rahat olsun. İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız :heart_hands:

Cırt cırtlı olanlar genelde kaburga çatlakları için veriliyor bayanda sıkı kız ben aldım ama inan cesaret edemedim :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni