Ay amin inşallah son 17 günüm
Normal doğum düşünüyorum inşallah Sezeryana gerek kalmaz sağlıkla gelsin bebişler
Öyleyse iyi ya
Ay az kalmış kızzz. Bir avazda inşallah sağlıklı güzel bir doğum olsun çiçeğim
Ay amin inşallah allah razı olsun canım ben çok heycanlıym ya
Valla kaçıncı çocuk olursa olsun o heyecan hep yaşanıyor kuzum. Ben bile heyecanlıyım 4. Çocuk olmasına rağmen
Yaa kazasız belasız alırsn inşallah kucagına benim daha ilk çok sabırsızm
Amin inşallah kuzum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım. Ben de ilk gibi olacak kız aradan 5 buçuk sene geçti doğana kadar 6 sene geçmiş olacak. Bebek bakımı ile ilgili bütün bilgilerim sıfırlandı şuan.
Benim karnım kocamandı yarım dünya gibi önümde duruyodu kızım 3.550 gram doğdu iriydi zaten benim 3.ayda falan hiçbişeyim kalmadı. Şuan 11 aylık 2 ay önce falan evlendiğim kilonun da altına düşmüştüm yani karnım dümdüz olmuştu şimdi ikinciye hamileyim 10 haftalık bunda da hızlı veririm kiloyu diye düşünüyorum.
Ya baya grmiş araya baya unutman normal
Kızlarımda gaz belası ile uğraşmadım hiç. Bunda gaz olursa ben kesin yandım. Hiç bir tecrübem yok o konuda
Benim hiç bir konuda yok ben ne yapcam asıl
Çiçeğim senin etrafında büyükler yine yardım eder. Benim 3 çocuğa bakacakları için bu bebişte baş başa olucam
Ben sezeryanla doğum yaptım iki hafta önce evet hastane çantama koydum ve hemen taktim. Dişleri olan korseden değil,cirtcirtli olanlardan çok faydasını gördüm karnımda baya indi. Yürürken de kolaylık oldu bana doktorum takabilirsin dedi
Ya koysamı bende acaba çantaya bilemedim ki
Sende haklsn Vala bide eşimin ailesinden ilk torun olucak görümcelerm dört dönüyolar Vala benden daha heycanlı lar
Sezwryan oldum 10 gun sonra takmaya başladım ilk 3 4 saat günlük sonra duruma göre artırdım her gün daha cok toparladı 3 ay devam etti iyi ki kullanmısım ilk zamanlar dikişin üzerine getirme sonra yavas yavas asagıya indirirsin
Doktor mu onayladı takmanizi yoksa kendi kendinize mi taktiniz