Kordon bağlatma

Merhabalar :herb: güzel annelerim 8 inde sezeryanla doğum yapacağım o sırada tüplerimide bağlatma planım var çevrenizde yaptıran yan etkisi olan biri var mı? Yada konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı? :four_leaf_clover:

2 Beğeni

Benim de bu 4. Gebeliğim iki normal bir sezaryan oldum bende düşünüyorum baglatmayi bilgisi olan varsa bende bilgi almak isterim

1 Beğeni

Ben bağlattim bir yan etkisi yok üç yıl kadar da kullandım… Tabii ona rağmen hamile kaldım üç gün oldu doğum yaptım bu defa tamamen aldırdım tüpümü

3 Beğeni

Aaa belki tam baglayamamislardir tam aldır ma da mi var onu duymamıştım

:astonished::astonished: Nasıl yaa bağlatınca %99 koruma olmuyor mu? Sizin ki spiral olmasın :roll_eyes:. Affedin ama güldümde hamile kalmanıza :blossom:, kesin korunma filan diye anlatılınca bana

Sağlıkla büyütün kuzularınızı :four_leaf_clover:

Baglayamamis diye düşünmeye de fırsat olmuyor açıkçası çünkü üç yıl kadar hamile kalmadım sıkıntı yaşamadım. Doktor nadir de olsa bazı insanlarin kendi vücutlarını iyileştirme yüksek oluyor dedi seninki baya iyimis dedi

1 Beğeni

Hiç bir yöntem yüzde yüz korumaz zaten ben de spiral varken iki defa dış gebelik geçirdim ve tehlike yarattı benim için ameliyat oldum bundan dolayı bağlatma kararı aldım bir tüpüm de alınmıştı daha önce dış gebelikten dolayı.evet almak da varmış bende İlk defa duydum dedim tekrar hamile kalmayım dedim alırım tüpü dedi aldı… gülmeyin gelir başınıza :smiley:

2 Beğeni

:joy: Dur bi olanı doğurayım, Allah isteyenlere nasib etsin inşallah :pray: :leaves: bizim de olanlarımıza sağlıkla büyütmeyi nasib etsin :yellow_heart: Ebe hemşireyi aradım oda dünyanın bin bir türlü hali var dönülmeyen yola girme dedi :roll_eyes: :joy: bu hikayede yanan eşim olacak durex e kazandırmaya devam :face_in_clouds::grinning:

İstenilirise tüp bebek imkanı da var tabi:). Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :palms_up_together:t3:. Hahaa dureks ise iş kolaymış en uygunu o :smiley::rofl:

1 Beğeni

Benmde 4. Sezaryenim olacak bende baglatmayi düşünüyorum etrafımda bağlayan bir çok insan var annem görümcem halam gibi felnn bir sıkıntı yaşamıyorlar inşallah olmaz bir sıkıntısı ama bildgim kadarıyla bir yan etkisi yok

2 Beğeni

Benimle aynisin bende düşünüyorum

1 Beğeni

Bende düşünüyorum inşallah birşey olmaz

Kuzenim bağlattı gayet rahatım diyor

1 Beğeni

Baglatipta hamile kalan cok insan var ve banada dedi doktor dinende uygun bulmuyorum tercih meselesi ama tam koruma yapmadigi icin bende istemedim hamile kalan cok var

1 Beğeni

Dinen herhangi bir sakıncası yok

1 Beğeni

Merhaba annem baglatti ama sezeryan esnasinda degil ozellikde onun icin ameliyat oldu 15 sene oluyo herhangi bi yan etkisi olmadi 10 gunden fazla suruyodu reglisi oda normale dondu

1 Beğeni

Daha önce de baglatma sonrası hamile kalanları duymuştum… nadiren de olsa oluyor maalesef

1 Beğeni

Bende duydum canım burda bile yazan olmuştu galiba sen nasılsın elifim

@Kbraagk ben de çok düşündüm ama yapmadım büyük bir karar ve bu sorumluluğu neden kadın üstleniyor diye erkek kapatma işlemi de var hangi erkek yapar bunu. Bütün her şey üstümüze yıkılıyor

1 Beğeni