Kordon bağlatma

Uykusuz… 6 da oğlanın antrenmani vardı oğlan hemen kalktı ama adamı kaldırana kadar illellah ettim… tam onlar gitti bebe uyandı. 8 gibi uyudum… Leyla gibiyim :rofl: sen nasılsın canım :revolving_hearts:

1 Beğeni

Erkek kapatma işlemi mi​:rofl: Türkiye’de işlemez anam o :person_facepalming:

Malesef ne kadar tüpler bağlansada hamile kalınabiliyor

1 Beğeni

Türkiye de var canım da bunu yaptıracak erkek yok… Dediğim gibi her şey bize yıkılıyor :smiling_face_with_tear:

Onu diyorim zaten… kimse erkekliğini kapattirir mi bu ülkede… valla ben sezeryan olsaydım seve seve dükkan kapattirirdim :love_you_gesture::rofl:

2 Beğeni

Bence dünyanın en güzel annesisin bizde iyiyiz bitanem.ara ara sancı yokluyor şimdi iğneye gidiyorum

1 Beğeni

Evet varmış ama cesaretli babalar olması lazım oda yok​:smiley:

Cansın… ne iğnesi kız… hayrolsun

Yoook… erkekliğe b.k sürerler mi… sanki erkek baglatinca camiden ilan veriyorlar :rofl:

2 Beğeni

Ciğer geliştirici dedi ezcand doktor dedi sancı için sancılarım.baslamis benim bide sezaryen doğum

Allah iyiliğini versin yaaa

Hadi ya… hayırlısı bakalım… haber ver

1 Beğeni

Allah razı olsun sağol bitanem salı günü doğuma alinacagim nasipse

Yalan mı… biz kadınlar dalga gece gece biz o yolları kapattık anam fabrika kapalı deriz… erkekler birde hava atar… benim babamın amcası 60 ında kariyi hamile bıraktı peh falan diye​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Dogruuu onlar yaptırmaz asla bende isterim erkekler baglansin

Keşke benim kocam da kapatsa kendini… ne güzel olur… valla onu daha çok severdim​:woozy_face:

1 Beğeni

Al bendende o kadar Inanki biz kadınların hem ay günüm mü geçti ay böyle şöyle diye düşünmezdim hic degilse

1 Beğeni

Vallahi ya… acaba altinkarimi kocama versem kendini baglatir mi​:rofl:

1 Beğeni

Yok bence yapmazlar balım.ya zorunluluk olmassi lazım

Bu güne kadar hep eşim tarafından korunma yöntemini seçtik orda sıkıntı yaşamadım 8 yıllık evliyim şimdi ikinci çocuğumuz olacak :herb: inşallah ama işte 3.yü düşünmüyorum kazayla oldu gibi durumlar yaşayanlar oluyor :smile: başıma gelsin istemiyorum :face_in_clouds::grinning: