Uykusuz… 6 da oğlanın antrenmani vardı oğlan hemen kalktı ama adamı kaldırana kadar illellah ettim… tam onlar gitti bebe uyandı. 8 gibi uyudum… Leyla gibiyim sen nasılsın canım
Erkek kapatma işlemi mi Türkiye’de işlemez anam o
Malesef ne kadar tüpler bağlansada hamile kalınabiliyor
Türkiye de var canım da bunu yaptıracak erkek yok… Dediğim gibi her şey bize yıkılıyor
Onu diyorim zaten… kimse erkekliğini kapattirir mi bu ülkede… valla ben sezeryan olsaydım seve seve dükkan kapattirirdim
Bence dünyanın en güzel annesisin bizde iyiyiz bitanem.ara ara sancı yokluyor şimdi iğneye gidiyorum
Evet varmış ama cesaretli babalar olması lazım oda yok
Cansın… ne iğnesi kız… hayrolsun
Yoook… erkekliğe b.k sürerler mi… sanki erkek baglatinca camiden ilan veriyorlar
Ciğer geliştirici dedi ezcand doktor dedi sancı için sancılarım.baslamis benim bide sezaryen doğum
Allah iyiliğini versin yaaa
Hadi ya… hayırlısı bakalım… haber ver
Allah razı olsun sağol bitanem salı günü doğuma alinacagim nasipse
Yalan mı… biz kadınlar dalga gece gece biz o yolları kapattık anam fabrika kapalı deriz… erkekler birde hava atar… benim babamın amcası 60 ında kariyi hamile bıraktı peh falan diye
Dogruuu onlar yaptırmaz asla bende isterim erkekler baglansin
Keşke benim kocam da kapatsa kendini… ne güzel olur… valla onu daha çok severdim
Al bendende o kadar Inanki biz kadınların hem ay günüm mü geçti ay böyle şöyle diye düşünmezdim hic degilse
Vallahi ya… acaba altinkarimi kocama versem kendini baglatir mi
Yok bence yapmazlar balım.ya zorunluluk olmassi lazım
Bu güne kadar hep eşim tarafından korunma yöntemini seçtik orda sıkıntı yaşamadım 8 yıllık evliyim şimdi ikinci çocuğumuz olacak inşallah ama işte 3.yü düşünmüyorum kazayla oldu gibi durumlar yaşayanlar oluyor başıma gelsin istemiyorum