Eşim gurbette çalışıyor 40 günde filan izine gelir gider, evdeyken iyiyiz ama gidince kavga etmeye başlıyoruz ben hemen gider gitmez mesaj yazıyorum işte sen şunu yaptın bunu yaptın canımı yaktın gibi gibi eşimde her zaman çenemden şikayet ediyor dır dır ediyorsun fln diyor. birinde bana şeyinde enfeksiyon var dedi alınma ama pis kokuyor zevk alamıyorum dedi bende dediğin iyi oldu bu lafindan sonra birdaha senle birlikte olabileceğimi sanmıyorum dedim , ailesi ile birlikte yaşıyorum onları arıyor beni 10 gündür aradiği yokk kadınlığını bil diyor kocana nasıl davranması gerektiğini bilmiyon filan diyor canım çok sıkkın yazmıyor da durum atarsam bazen gülücük emojisi atıyor sadece
Daha öncede aynı konuyu yanlış hatırlamıyorsam 3 4 kere açmıştınız. Bunun çaresi burada değil ki önce kadın doğum doktoruna gidin sonra da çift terapisine. Şimdi 4 kere aynı konuyu anlatmanın ne manası var ![]()
Kuzum 40 günde bir izne geliyor diyorsun gittikten sonra her defasında sen şunu yaptın bunu yaptın diyerek erkegi sogutursun yani eşinin sana pis kokuyor demesini yanlış anlama belkide rahatsız oluyodur bi çözüm bul ve ya ilişkiye girmeden yıkan parfüm falan sık kendine bişiler yapabilirsin ama erkekler çok dırdırı sevmez benim eşimde öyle ben yerine göre davranmaya çalışıyorum bence fazla dır dır etme çok iyi bişey degil yerine göre konuşmalısın bence
Ve iyi oldu bunu söyledigin senle bi daha birlikte olabilecegimi sanmıyorum demişssin eşin gurbette resmen başka kadınlara itiyosun bi erkegin zaten en çok biliyosun şeye deger verir onlar için hassas konular sen ona böyle konuşursan o orda başka kadınlara bile gidebilir gurbette 40 günde bir evine geliyor onda da huzur bulmazsa olmaz tabi anlattıgına göre konusuyorum seninde haklı oldugun taraflar elbet vardır ama erkegini itiyorsun şu anda farkında degilsin
Evet haklısın kavga ettik senin adam olmaya niyetin yok diyip engellemiş ti ama kaldırdı
İşte bende yerine göre davranmayı bilmiyorum iyi oluyoruz ama ben kavga cikartiyorum niye yapıyorum gerçekten onu da bilmiyorum
Çıkartmaaa yanlış yaparsın ona hep ılımlı git her yaptıgı gözüne gelmesin bazı şeyleri göz ardı etmelisin sen şunu yaptın ettin demek yerine aşkımmm şimdiden çok özledim falan romantik sözler söyle birazda kadınlıgını kullan böle sana gelebilmek için can atsın orda anladın sen eşin o senin rahat konuş cilve yap onaa ne diyimki daha sana tüyoları verdim ona mesaj attt yada ara
İşte bende hep her sorunu dile getiriyorum kavga cikartiyorum şımarır eder diye iyi olamıyorum bana adam ol canımı ye diyo
Merak ettiğim konu yaşın kaç eşinin yaşı kaç ve eğitim durumunuz nedir
Sende iyi ol canını ye o zaman kuzum kavga çıkarmak yerine kendine baglamaya çalışş he seni aldatır ihanetlik yapar tabi tepki ver ama böle ufak tefek her konuyu herseyi kavga etmeee göz ardı et bazı şeyleri
Ben 21 eşim 28 ben lise eşim ortaokulu mezunu
İhanetini yakalamadim tabiki hepimizi Allah korkusun ama artık benden soğumuş galibaa
Canım düzelir sabret sen iyi ol güzel şeyler söyle düzelir
Haftaya eve izine gelecek nasıl davraniyim peki telefonuna bakayım mi iyi mi olayım bu yaptığı için trip mi atayım bilmiyorum
Ne diyelim ki biz senin yaşantını evinin durumunu bilmiyoruz . Kocan gerçekten nasıl bir karakterde bilmiyoruz
Sonuçta sevip evlendiğini düşünürsek sevdiğin adamı anlamaya çalış adam zor işte gurbette para kazanıp geliyorsa senden de bir güler yüz bekler yaşın çok küçük zamanla sende anlarsın huyunu
Evlendikten sonra çok trip vs olayına gerek yok bence adamda evine sahip çıkıyorsa şeninde hedefin bu olmalı
Bence rahatsız olduğu bir konuyu dile getirmisse çözümünü arayabilirsiniz bu koku durumu sizle alakalı olmayabilir eşinizin dediği gibi enfeksiyondan kaynaklı olabilir o yüzden alınganlık etmek yerine bir kadın dogumcuya gidip sorunu öğrenebilirsiniz genellikle fitille veya antibiyotikle çok kolay hallolan birşey böyle bir sorun için birbirinizi kırmanıza gerek yok.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır boşa dememişler kız. Kadın herzaman bir adım geride durur bazen haklıda haksızda olsan .. he diyip geç canım.. Kadın cilveli nazlı olur gül yüzünde çal büzüğüne hesabı.
Geldiğindede Hoşgeldin iyiki geldin de
mutlaka bi doktora git enfeksiyon varsa öne geçilmesi şart canm kendi sağlığın için. Doktorluk birşey yoksada en azından eşine doktora gittim birşey yok diye bilesin. Vücud temizliğine önem ver canm. umarım geldiğinde ağız tadıyla zaman geçirirsiniz.
Valla canım adam gurbette geldiginde telefonuna da baksan yapmak istedikten sonra orda herseyi yapar seninde ruhun duymaz telefona bakmak saçma aranızda güven yok galiba ikincisi iyimi olayım demişssin tabikide iyi olacaksın trip atmak konusuna gelince adam gurbetten geliyor kalacagı 1 hafta olsun o 1 haftada senin suratını tribini çekemez kusura bakma böle davranışta bulunursan hatalı sen olursun senin güler yüzlü olman lazım tribi falanı filanı geç artık bak evlenmişssin yaşın geregi küçüksün ama artık olgunlaşmanın zamanı geldi evlenmişsin eger böle devam ederse sana söyleyeyim adam senden sogurda kaçarda geldiginde tribi telefona bakmak bilmem ne geç bunları canım ara kocanı canım kocam napıyosun de seni çok özledim de gelmen için gün sayıyorum de gelince seni sarılıp öpcem de ne bilim kullan bişiler adamın ruhuna işlicek pek açık konuşamıyorum sana anla sen bu yaptıgın sadece adamı senden uzaklaştırır sende anca attıgın triple suratla kalırsın.
Bilmiyorum abla 3 günlüğüne gelecekmiş. Sonra gidip 1 buçuk ay sonra da temelli gelecek
Ne güzel işte temelli yanında olacak mutlu olmaya bakkk mutlu et ufak tefek şeylere takılma