Hadi inşallah canım
Ben işte tatlı dilli olamıyorum olan birşeyi unutamıyorum mesela eşim geçen sene snapten kızları eklemis ama mesaj arama vs yok ben bunu bu sene 3 4 ay önce öğrendim mesela bunu unutamıyorum hesabını sildi zaten bütün hesapları benim telefonumda da açıktır
bence önce kadın dogumcu dan bir randevu alıp ilaç vs ne onerirse kullanin eşiniz demek ki son nokta olarak söylemek zorunda kalmış değilse kolay kolay söylenmez . sizde biraz dikkat edin giyinin suslenin güzel kokular surunun guleryuzle karsilayin eşinizi sonuçta siz de ozlemiyor musunuz nasıl tepkili kavga çıkartmak aklınıza geliyor . yaşınız daha küçük ileri de daha mantıklı dusuneveksinizdir ama iş işten geçmiş olmasin . cıvıl cıvıl karşılayın da gönderin ki isteyerek gelsin ve gitmek istemesin yanınızdan
erkeklerin kimisi okadar saf salaklarki herşeye kana biliyolar. Snapten kız eklemesi tabiki yanlış ama silmiş diyorsunuz diğer hesaplarıda sende açıksa bunuda her erkek kabul etmez ha yine sizinki etmiş. Herşeyi takip ede biliyorsunuz. Kıymet bilin, yalan dünya gerçekten kötüsü gidip iyisi gelmez olasılık cok düşük, ortalık dolandırıc, yalancı sapık kaynıyor. Evinizin Eşinizin kıymetini bilip Evladınızda varmış allah bağışlasın bence bi tatlı dil bir güler yüz zor bişi değil. Herşeyden önce cocuğunuzu düşünerekten tatsızlık çıkarmayın bence.
Aynen her erkek kabul etmez kuzenim eşinin telefonu şifresini bile bilmiyormuş inşallah mutlu oluriz
Yazma bana senle ne zaman konuşsam kafam ağrıyor benim diyo
dır dır edince malum adam napsın saten gurbette, kafası ağrıyo demekki öyle diyor![]()
![]()
Halbuki sen aradığında adamın gülleri açması gerek sencede daha iyi olmazmı
Tavsiyem bi kadın dogumcuya gidip durumunu anlat ben koku alıyorum de bı çare sunar sana. Onun dışında eşinin peşine düşüp onu şımartma. Biraz uzak dur ki kıymetini anlasın.
Belki yıllar önce eklemiş ama kızlar yeni görüp kabul etmiştir, öyle şeyler de olabiliyor aklında bulunsun.
Eşim de aynı şekilde bana öyle dedi biliyor musun eski hesap daha sen yoktun dedi inanmadım
Evet kadın doğuma randevu aldım yarın icin
İnan inan olabiliyor öyle şeyler bizzat gördüm o yüzden söylüyorum. Gönlünü ferah tut ne ekleyecek kızları öyle bir amacı olsa konuşur da yazar da emin ol sen de görürsün. Bence öyle bir düşüncesi yok. Anladığım kadarıyla sadece patavatsız biri, söylememesi gereken şeyler söylemiş sadece. Sen çeki düzen ver yuvana. Ağır takıl başka işlerle ilgilen, biraz merkezinden çıkar onu. O kendisi dolanacak kuyruğunda.
İnşallah ablacım sağol