Kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde normal doğum yapan var mı? Tecrübelerini paylaşabilecek
Canim bende orada dogum yapicam ayni seyi bende merak ediyorum kac haftalik seninki ?
33 olduk senin bebiş kaç haftalik oldu
30 +2 suan
Doktora gidecektin en son haftaya mıydı, ben dün gittim
Kiz bende 2 gun onc3 gittim
Seninle denk dusemicez galiba bidahaki kontrolun ne zaman
Pazar günü mü gittin pazartesi gittim ben dün
2 hafta sonra dedi doktor senin ne zaman
Hayir ya pazartesi gittim bende ta korfez den umuttepeye cikinca o kadar yoldan sonra ne zaman gittigimi unuttum
Ayni 32 de cagirdi ilk nst ye giricem ayin 2 sine randevu aldim
8.15 te hastanedeydim ben 10.30 a kadar mı ney herhalde sen saat kaçlarda ordaydin
11.50 de
Ben dün girdim kan vermeyeceksen karnın tok olsun
Ben gitmişim sen gelmişsin ben hep erken saatlere alıyorum
Yok verdim iste pazartesi gunu hem vajinal ultroson hem karindan bakti bi suru kan aldi idrar tahlili yapti plesenta asagiya yerlesmis ya benim o yüzden normal de alttan yasak ama diger turlu goremem dedi
Ay benim sadece hastaneye gelis yolum 1 bucuk saat suruyor sen nerde oturuyorsun normal de kocaelinde
20 dk sürüyor benim varmam yolda bir aksilik olmazsa, kartepedeyim
Sen daha yakinsin ben normal de bizim oralara da gidebilirim ama riskli oldugu icin ya sehir hastanesi ya umuttepe ilgilenmesi gerekiyor ozel de bile yapamiyorum biliyorsun zaten konusmustuk daha once seninle 30.hafta da gel dedi bakcakti yukari cikmis mi diye bi umut gittim ama hala asagi da
Eger dogumu burda dusunursen dosya actir dedi 2 hafta sonra nst ye ultrosona gir ikili testini ayrintili testini bebege dair ne varsa elinde onlari da getir dedi zorunlu sezeryan olacak