Kocaeli normal doğum

Bu sefer gittiğinde Allahın izniyle düzelir inşallah, evet seninki biraz uzak kalınca zor oluyordur birde sıcaklarda Allah yardımcımız olsun

Ayrıntılı testi yaptırmış mıydın?

Evet valla gidip gelene kadar perisan oluyorum her seferinde neyse ki az kaldi doktor daha cikmaz dedi zaten komple rahim agzini kapatmis

Allah allah çocuk normal doğmak istemediğini bu kadar belli edebilirdi, vardır herseyde bir hayır diyelim

Yaptirdim zaten onda cikti bu plesenta muhabbeti artik bana gelme dedi ya sehir h. Ya universite h. Git dedi artik o gun bu gundur umuttepeye gidiyorum dogum da orda olacak acaba odalari kac kisilik orda dogum yapan olsa da yazsa bende cok merak ediyorum ilgileri falan nasil

Eşimin kuzeninin hanımı orda doğum yaptı ilgilenmeleri güzelmiş 2 kişi varız odada demişti ama ben normal doğum yapan var mi diye merak ediyorum, o sezeryanla olmak durumunda kalmıştı

Evet :smiley: sirf normal dogum icin dediler ki cok kilo alma normal dogum yaparsın almadim dikkat ettim egzersiz yap normal yaparsin dediler çevremdekiler surekli egzersiz yaptim yok nasip olmayinca olmuyor ben istedigim kadar normal diyim bebisler istedigi gibi geliyor

Kesinlikle nasip bu işler, sağlıcakla gelsinler biz elimizden geleni yapıyoruz hem kendimiz hem onlar için​:blush:

Neden sehir hastanesini dusunmuyorsun aslinda onlarin cogunluk odalari tek kisilikmis tek sorun hemşire ilgisi yok guya yeni bi hastane sonta mi ne onu bile refakatçi ye taktiriyorlar değiştiriyorlar sanki refakatci hemsire gibi o giydiriyor cok sacma yakin zamanda görümcem yapti dogum kayinvalidem rahimden ameliyat oldu ayni ilgi alaka sacma yani insallah umuttepe de oyle olmaz

Lagmayi bile refakactiye yaptirdilar

Umuttepede tek kişilik odalar varmış ama ücretli ve genelde dolu oluyormuş, şehir hastanesinde randevu sıkıntısı yaşadım ben biraz istediğimde randevu bulamadım o strese giremezdim, vardır elbet saatleride bilmiyordum o zamanlar uğraşmakta istemedim açıkçası, umuttepede randevu sorunu yaşamadim şimdiye kadar çok şükür

Evet zaten surekli randevu oluyor sadece gun icinde alamiyorsun oda zaten tum hastaneler de oyle nst ye cagirdi mesela 2 hafta sonra gel diye sehir hastanesine 2 hafta sonrasina randevu yok dogru diyorsun en iyisi umuttepe bir de profesörler oldugu icin daha bi rahatım

Kesinlikle, benim arkadaşım umuttepenin özeline gidiyordu Hayal hanım varmış ona

Ozeli mi var kiz

Ozeli nasil oluyor bide

Evet çoğu bölümün özeli var zaten, ama internet randevusunda alınmıyor nedense orda sekreter veriyor olabilir belkide özele randevu Paralı oluyor özeli

Ozel olunca ne değişiyo acaba ona gore bende mi öyle yapsam cunku birebir alaka olur diye dusunuyorum

İstersen git bir kere gör nasıl oluyor bakarsın durumuna göre fiyatını öğrenirsin, hani o doktor giriyor mu doğumuna falan onlari bilmiyorum nasıl bir değişiklik oluyor, bende 2 sine aldım randevumu bu arada​:face_with_hand_over_mouth: yine ilk kişi olarak :joy:

Kaca aldin kiz denk getirirsek otururuz bi yerde muane sonrasi :smiley:

8.30 a aldım sen​:joy: benim pek zamanim olmuyor işim biter bitmez dönüyoruz eşimle işede yetişmesi gerekiyor çünkü :smiling_face_with_tear: ama görüşürüz elbet muayene zamanlarinda