Kızlar ben eşimle severek evlendim. 7 yıl sevgili kaldık benim okulumdan dolayı.. 9 ay öncede evlendik. Önce ailem karşı çıktı evliliğimize daha sonra ailem kararıma saygı duydu tamam dediler daha sonra ne olduysa ailesi beni istemedi karşı çıktı eşim çok uğraştı benimle evlenmek için çalıştı didindi ne yaptı ne etti para toplayıp benimle evlendi. yani kısacası beni çok seviyor yada seviyordu şimdi sevgisini hissetmiyorum bana karşı özellikle bu hamileliğimin 9. Ayında benden hepten uzaklaştı. Ailesi ile barıştık ailesi ise beni şimdi çok seviyor kızlarıymışım gibi davranıyorlar. Eşim ise çok değişti ailesine asla ezdirmeyen eşim, bazen onların yanında benimle durduk yere kavga eder oldu ailesi hep kızıyor ona benim arkamda duruyorlar ama ben eşimin yine beni eskisi gibi sevmesini kollamasini istiyorum. üstelik afedersiniz 1 aydır bana dokunmadı ben yaklaşmaya çalıştım iki gün önce bana bugün olmaz dedi çok kırıldım ama belli etmedim tmm canım dedim. kusura bakmayın bunu yazdığım için kizlar. Yardım edin ne yapmalıyım aileme derdimi anlatamıyorum çünkü onlara anlatmaya kalktığımda seni kimse Üzemez bırak gel diyorlar.
Karnın büyüdü ise bebek icinmi acaba bazen banda eşim bebeğe bibsey olir diye yakslmaya korkuyor yada belki de sana anlatamadığı bı sorunu vardır kafasını taktiği şeyler sonuçta erkekler biz gibi değil dışarı çıkıp çalışıyorlar iş yerinde filan sorunları olabilir belki belki başka sorunu bebek doğunca geçer dahada kenetlenir sana da bebeğine de takma kafana birşeyin kalmamış doğumuna
Aslında borcumuz var evet ama hep yanında olmaya çalışıyorum. Yinede kafasına mi takıyor acaba. Evet Bazen söylüyor bebeğe zarar vermeyiz değil mi yok diyorum. acaba ben mi abartiyorum bilmiyorum ki.
Konuşmaya çalıştım ama hiç bir şey olmadığını söyledi ve her seferinde hormonların yüzünden böyle yapıyorsun diyor bana. Ama gerçekten eskisi gibi bakmıyor bana sarılmiyor, opmuyor. Bide yanımda bile oturmak istemiyor artık işten gelince dışarı çıkmak için bahane arıyor eşim hamile onunla ilgileneyim bile demiyor. Bende bir an önce doğurmak istiyorum daha fazla kızımın benimle birlikte üzülmesini istemiyorum.
Evet gerçekten erkekler bu konuda cekınıyor.Benım esım de oyle bana uzak duruyor sana kıyamıyorum iki canlısın diyor.İlk baslarda biraz uzaklaşıp sogudugunu düşünüyordum ama sımdı oyle birsey aklıma gelmıyor.
Kaç haftalıksınız ve eşiniz sizden ne zamandan beri uzak durmaya başladı.
Bizde aynı sizin gibiyiz eşimin ailesi istemedi ama çalıştı düğünümü yaptı bende 7 aylık hamileyim şuan. ama eşim daha çok bağlandı. canın bişey çekerse git marketten al, işten gelir elleri hep dolu dolu. Bazen karnıma kramp şeklinde ağrı giriyor hemen geçiyor hemen geliyimmi işten izin alıp geliyim diyor zor ikna ediyorum yok yok diye hatta agrım olunca söylemiyorum bile yoksa çıkıp geliyor. Sizin anlattığınız gibi benimde evliligim var ama daha çok bağlandı eşim. Uzak durmasına üzüldüm. Sen konuş yinede bir akşam, sorunun mu var bak bana anlat birlikte halledelim diye umarım sorun hemen çözülür
Sanki bana tahammülü kalmamış gibi. Evde oturmak bile istemiyor. Dişarı çıkmasına izin vermediğim zamanlar televziyon izliyor uyuyana kadar. Beni görmüyor bile. Konuştum bir kaç defa ama fayda görmedim sanırım biraz benim de uzaklaşmam gerekiyor.
Sanırım öyle yapacam konuşmayla çözülmedi. Dediğiniz gibi kızımı üzmemem lazım. Kendime ve kızıma zaman ayıracam. Bakalım ne olacak
Yaaa ne kadar zor bir durum bebekte etkilenir sen üzülmemeye çalış, senin ve bebeğin sağlığı çok önemli, birde kaç haftalıksınız
36 haftalığım normalde ama doktorlar 1 hafta önde diyor
Bu sabah kahvaltı hazırladım tartıştı benimle kahvaltı etmeden çıktı gitti işine. Üzülmemek elde değil yaa offf
28 haftalık hamileyim gebelıgımı yeni ögrendıgımden beri uzak duruyor.ilk zamanlar cok üzüluyordum aglıyordum ama ona göre benı dusundugunden bısey olmasın diye uzak duruyordu.Aslında hormonlardan dolayı fazla da alınganlık yapıyor olabiliriz.Siz moralinizi bozmayın siz de adım atmayı deneyin belki esınızın bir sıkıntısı olabilir siz üzülmeyın diye anlatmamıs da olabilir
Ne zamandan beri esınız Boyle bence normalde Boyle bırı degılse bir problemı olabilir
Yani canım hemde sürekli bucur bucur olamazlar ki biz hamile olduğumuz için bence bazen bazı şeyleri abartıyoruz hassas oluyoruz hem şu an belli olmaz çocuk bı doğsun kırkın çıksın baktın hala yaklaşmiyor o zaman sana karşı sorunu var demektir hamileliğin son üç ayında duygusallık dahada artıyormus bende eşimi bazen yanlış anlıyorum ama sonra sakince düşününce zarar gelsin asla istemez işi gereği kontörlerime ben tek giderdim isni bırakıp gelip götürur bı şey istesem ikiletmez sevmeyen soğuyan bunları yapmaz ama özel olarak yakalamaya çekiniyor bazen karnimdan çok korkuyor çökme bebeğe diye bana kızıyor
Oncelıklı olarak bebebiginizi ve kendınızı düşünün siz üzülünce bebek de hisseder.Dogdugu zaman da problem yasarsınız lütfen kendınızı üzmeyin
Benden uzak durmasını da geçtim artık her seferinde tartışmak için bahane arıyor. Ama haklısınız kızımı üzmemem lazım akışına bırakacam istediği her yere gitsin umrumda olmamış gibi davranacam
- Ayimda arada böyle yapıyordu ama 8. Ayda hepten koptu benden
Kaç haftaliksin canım. Son aylarda mi daha çok duygusal olunuyor Sende de mi böyle oluyor. Kafama çok takıyorum ya ben Belkide ben abartiyorum bilmiyorum. Akışına bırakmaya çalışacam inşallah becerebilirim.
30haftaligim canım bu duygusallığı ilk aylarda çektim sonra ikinci dönemde durdu son üç ayimda yine başladı durup dururken ağlıyorum eşime alınıyorum çok hassasım o yüzden eşime yakın olmuyorum mesafeli durmaya çalışıyorum yoksa saçma sapan şeyler düşünüp kendimi üzüyorum bebekle ne gereği var kendi kendime geçiriyorum zamanı o esnada eşim kendi bana yaklaşıyor gel dışarı cikariyim seni dolaşalım filan diye daha iyi hissediyorum kendimi o zman ben yaklassam o anki duyguyla ters bı lafı derinden etkiler en iyisi kendine bak sen kendin ve bebeğine o zaman kendi dahil olmak ister sana