Bende ilk üç dediğin gibi çok duygusaldim 2. Dönemde rahat bir dönem geçirdim şimdi yine başladı sanırım haklısın hiç böyle düşünmemiştim. Galiba haklısın canım kendime ve bebeğime bakacam inşallah düzelir. Çok teşekkür ederim çok iyi geldi gerçekten aileme bile anlatamıyorum bana kiziyorlar kendini ezdiriyorsun diyorlar bırak gel diyorlar.
Bebeğinin kişiliğini belirliyorsun şu an doğunca üzgün bı bebek olmasın istiyorsan bol bol gül eğlen kafana takma bı şeyi rahat ol geçici bı durum bende çok zorlanıyorum herşey o kadar farklima gidiyorki en ufak bı şeye alınıyom hamilelik işte ne yapacaksın senin az kalmış bide kurtuluyorsun yakında geçici durumlar için üzme kendini de bebeğini de
Canım öncelikle umarım çabucak düzelir aranız. Ben 2 ay önce doğum yaptım. Hamile iken eşimde öyleydi kaç kez kavga edip baba evine dönmek istedim izin vermedi. Meğer hamilelik hormonu bizi nasıl duygusal yapıyosa onlarda da etkili oluyormuş. Tek fark biz ağlayarak bağırıp kızarak içimizdekileri atabiliyoruz ama onlar öyle değilmiş doğumdan sonra çok çok daha iyi anladım bu durumu. Beşki ondan olabilir bir de bizimki de bebeğe bişsy olur diye 6 aydan itibaren uzaklaşmıştı bende senin gibi kızmıştım hatta başkası mı var falan diye düşündüm meğer çocuğa bişey olur korkusuymuş. Bir de biz çok duygusalız kafamızda kurduğumuz eş modeli ile gerçekte karşılaşmayınca bocalıyoruz e erkeklere bişey anlatmayınca söylemeyince anlamıyorlar o yüzden güzellikle söyleyince anlıyorlar. Eğer sana saygısızlık yapmıyorsa sevgisini göstermeme sebebi başka olabilir sakince konuş derim ben çok kırdım kocamı çünkü
Hadi inşallah ya çok korkuyorum hamilelik bittikten sonra da böyle olursa diye. Ben onu çok seviyorum ama o böyle yapınca bende kalbini kiriyorum o da benim kalbimi kırıyor. Çoğu zaman söylüyordu bana bebeğe zarar gelmez değil mi diye yok demiştim heralde kafasına yatmadı inanmadı. karnimda baya büyüdü diye elini dahi atmıyor karnıma. Elini karnıma götürüyorum bazen o elini hafif tutuyor karnın agrimiyor değil mi diyor. Ama eskisi gibi sarılmamasi zoruma gidiyor. Senin eşin 6. Aydan itibaren uzaklaşmış benimki 1 aydır böyle senin gibi olsaydı kafayı yiyerdim heralde iyi dayanmışsin valla
Düşünün 6. aydan lohusalığım bitene kadar yaklaşmadı eşim sonra da kendi sordu bana yani bir süre gitme üzerine yani ben dillendirdikçe hep sonu kavga oluyordu herşeyin öyle o yüzden kendi haline bırak ama gözlemle tabi saygısızlık falan etmiyorsa seni dinliyorsa kendi haline bırak