Kızlar ne yapmalıyım

Belden girip kasıklara ve karna yayılan sancı mı doğum sancısı :face_holding_back_tears: 1 saattir bu şekilde sancı giriyor ayağa kalkıp yürüyorum alt tarafıma baskı yapıyor doğuruyor muyum acaba doğurayım artık 40+5 oldum :tired_face:

1 Beğeni

Gece 1 buçukta hafif hafif sancı girmeye başladı takibini yaptım 4 e kadar 15 20 dakika aralıklarla girdi en son uyumaya çalıştım 3 saattir de biraz dalsam sancıyla tekrardan uyanıyorum bunlar doğum sancısı mı ne yapmam gerekiyor ilk doğumum sancıları evde çekmek istiyorum yerimde de rahat duramıyorum biraz daha beklemeli miyim hastaneye gitmeli miyim lütfen biri birşey söylesin

Kaçıncı haftadasın canm? Günün gelmismiydi

40+5 oldum artık günü geçti bile

Hastaneye gidiyorum artık sancılar şiddetli ve 5 er dakikaya düştü

@Snanur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz :palms_up_together:t2::rose:

Hadi inşallah sorunsuz bir şekilde kurtulursun ya…

Çok teşekkür ediyorum sancılar çok korkunçmuş :tired_face: her seferinde şiddeti daha da katlanıyor açılma da 2 buçuk cmmiş en son 3 saat önce öyle söylediler bekliyorum ama çok zor

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin inşallah :cherry_blossom: bı avazda üzmesin annesini​:four_leaf_clover::four_leaf_clover:

Ah canım, 40+5 olmuşsun, artık minik bebeğin gelmek için iyice hazır! Belden başlayıp kasıklara ve karna yayılan, alt tarafta baskı hissi oluşturan sancılar, doğumun başlamış olabileceğine işaret ediyor olabilir. Gerçek doğum sancıları düzenli aralıklarla gelir, gittikçe şiddetlenir ve pozisyon değiştirdiğinde geçmez. Eğer sancıların giderek sıklaşıyor ve düzenli bir hale geliyorsa, bu muhtemelen doğum sancısıdır!

Sancıların sıklığını takip etmeni öneririm. Eğer her 5-10 dakikada bir geliyorsa, artık hastaneye gitme vakti gelmiş olabilir. Ayrıca, suyun gelmesi ya da kanlı bir akıntı (nişan gelmesi) gibi başka belirtiler de varsa hemen doktorunu aramalısın.

Çok az kalmış, kolay bir doğum diliyorum! Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle, güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz! :sparkling_heart::pray:

Teşekkür ederim sağolun

1 Beğeni

Evet ben doğurdum :face_holding_back_tears:

6 Beğeni

Konuyu yeni gördüğüm için cevaplamış bulundum. Hayırlı olsun canım analı babalı sağlıkla büyüsün minik :cherry_blossom: Seni de bebek takibi için artık Mucize Bebek uygulamamıza alabiliriz :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim :hugs::hugs:

Gözünüz aydın sancılarmış demekki Allah’ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

Evet öyleymiş ama sonrasında suni sancı taktılar canım çıktı ama doğdu çok şükür sağlıkla amin inşallah hepimize

1 Beğeni

Doğdu ama ne zor çok şükür bitti geçti sen nasıl oldun

Evet benim ilk doğumum da suni sancıyla geçti zor oluyor gerçekten o yüzden bunda kendi sancım gelsin iyice sıklaşmadan gitmeyeceğim diyorum ama bakalım inşallah öyle olur :smiling_face_with_three_hearts:

Gözünüz aydın hayırlı, sağlıklı, ömürlü olsun inşallah :palms_up_together: suni sancı aldıktan ne kadar sonra tam açıklık oldu

En mantıklısını yaparsınız dayanabildiğiniz kadar dayanın hiç suni yemeğe gerek yok inşallah hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla alırsınız kucağınıza

1 Beğeni