Kızlar ne yapmalıyım

Çok teşekkür ederim yaklaşık yarım saat 45 dakika içinde tam açılma oldu hastaneye gittiğimde 2 cm açıklık vardı suni sancıyı bağladıktan yarım saat sonra doğurdum bir yönden güzel birşey süreci aşırı kısaltıyor ama bir yandan da acı seviyesi yüksek heryeri tırmalattırıyor her an bebeğinize kavuşacağınızı düşünerek geçirirseniz herşey daha pozitif ilerliyor siz hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz

2 Beğeni

Gerçekten senin adına çok sevindim… Ben hâlâ bekliyorum… Nişan da geldi dün ama başka bir belirti yok. Doğumun nasıl oldu? Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Her şey yolunda mı?

Lohusalıgın hayırlı olsun canım …Allah analı babalı büyütsün . Cok guzel gunler sızı beklesın :smiling_face_with_three_hearts:vanım merak etıgım bır soru var sancı nasıl bırsey tarıf edebılır mısın ılk gebelıgım her defasımda karın sertlesmesı fln oluyor dun nts duzenlı sanvım cıktı evde daha da sıddetlı oluyor ama ben uyuyabılıyorum bende kasık agrısı yok suanlıksırt agrısı ve kolarda bacaklarda agrı bıde bebegın tas gıbı olması . Dun takıp ettım bırazcık 17:00. 22:00 kadar 100 kere falan olmustur . Hata daha fazla bıle olmustur 5 dk bbı kasılıp duruyor suan 38+3ama ultrason da 39 dedı doktor dun acılmama baktı 1 cm dedı ebe . Suyuöum gellmesını bekledım ama gelen gıden yok .

2 Beğeni

Benimde dün 3 cm açılmam vardı bugün suni sancı alıcam inşallah hiç gerek kalmaz suniye, olursada en kısa sürede biter inşallah. Ben Farabi hastanesine gidiyorum, çok teşekkür ederim cevabın için :purple_heart:

1 Beğeni

Allah bağışlasın inşallah

1 Beğeni

@Snanur doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :palms_up_together:t2::hugs::bouquet:

2 Beğeni

Amin inşallah :heart:

1 Beğeni

Gözün aydınn Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :cherry_blossom: darısı bize inşallah :sweat_smile:

1 Beğeni

Suni sansi çok mu ağrılı acaba bilgi verir misiniz lütfen pazartesiye kadar dogurmazsam pazartesi doğuma alacak

İlk doğumumda 41 haftalık olduğum için suni sancı aldım hiç geçmeyen bir ağrı üstüne birde 5 dakikada bir çok çok daha keskin bir ağrı giriyor benim açılmam olmadığı için 20 saat sürdü evet çok kötüydü ama inanın şuan o acıyı tarif edemem doğum yapınca herşey geçiyor o koku çok başka birşey kendi sancımız nasıl oluyor bilmiyorum ama suni sancı çok çok daha kötü olduğunu söylüyorlar genelde. o yüzden şuanda 38+4 günlüğüm kendi sancım gelsin biran önce diye çok bekliyorum ama gelmezse de sırf o koku için o özlem için yine suni sancı da verseler razıyım doğum olduktan sonra inanın herşey geçiyor o yüzden kendinizi korkutmayın inşallah kendi sancınızla çok çok kolayca bir doğumunuz olsun o zamana kadar :purple_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

O zaman pazartesiye kadar sansim olsun diye dua edim oturup :smiling_face: tşk ederim bilgi için :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederimm seninki de yakındır ben ümidi kesmiştim en son :sweat_smile: gece yatarken sancılar girdi eşime diyorum doğmaz o dedi ve uyudu zaten şiddetli de değildi ama bir gariplik de hissettim sabaha kadar girdi çıktı uyumaya çalıştım ama ne mümkün en son saat 7 civarında tam 5 dakikada bir girmeye başladı sancılar artık hastaneye gittik ve yatış verildi saat 2 ye kadar kendi sancılarımla durdum açılma olmadı 2 cm kaldı suni sancı verdiler 2 çeyrekte 3 20 de bebişim doğdu şuan evdeyiz herşey yolunda çok şükür

Çok teşekkür ederim canım sana şöyle söyleyeyim benim de bir ara nstde düzenli sancım çıktı ama devamı yoktu hadi dayanabiliyorsun o sancıya ama gerçek doğum sancısında ne oturabiliyorsun yürüyorsun fayda yok belden bir giriyor karnına yayılıyor kasıklara da aynı şekilde rahat duramıyorum yerinde yani anlaşılmayacak bir ağrı değil gerçek sancılar banada 1 hafta önce 1 cm açılma var demişlerdi tam 39 haftaydım 40+5 te doğum yaptım sen sakinliğini ve sabrını koru bir anda olup bitiyor

1 Beğeni

İnşallah kalmaz Allah bir avazda kurtarsın inşallah rica ederim ne demek :hugs:

Evet dedıgın gıbıymıs . Nts cıkan sancılarda fln hıc bırsey yokmus. Dun aksam gercek sancıyı tatdım. Esım dıyor hastaneye gıdek ben yok dıyom .ama cok degısık oluyor ınsan . Benım dun aynı anda bacaklarım ,kollarım sırtım belım kasıklarım bı yerden ayaga kalltıkca vajınal bolgemın ıcı kesılmıs gıbı bır acı sonra bebek tas gıbı oldu . O an ne yapacagımı bıle bılemedım . 2 saat fln surdu . Dus fln aldım br yandan da korkutum dus alırkrn suyum gelır anlamam dıye ama gelmedı . Suan ıyım sadece bebegım dunden berı sert haraketı cok azaldı ama sertlıkten baska bı agrı yok. O yuzden hastaneye gıtmıyom .

Rica ederim inşallah çok güzel olacak kalbimizi ferah tutalım :smiling_face_with_three_hearts:

En mantıklısı bekle bakalım canım nişan su daha fazla sancı olduğunda gidersin sağ salim al kucağına inşallah

1 Beğeni

Amın amın ⚘:pray::revolving_hearts::blush:

1 Beğeni