Bugün adetime 3 gün kala kaset test yaptım silik gibi çıktı sizce gebelik var mı? önceki hamileliğim de geç döllenme olmuştu silik çizgi belli belirsiz 4.88 degerle adetimden 2 gün önce kanda öğrenmiştim
Merhaba canım kaset testleri çok önermiyorlar yanlış yada geçersiz sonuç gösterebiliyor. Yeni test alıp bence bir daha yap daha net olur. ![]()
Resimde net belli olmuyor bence test geçersiz gibi duruyor silik çizgi de grimsi çıktığı için.
Öncelikle merhaba canım ben de dün öğrendim gebe oldumu erken gebelik testi al sabah ilk idrarla yap bide
Üstte var onunda resmini attım onu bı kaç gün önce yaptım ona da bakar mısın
O kurumuş canım kuruma çizgisi gri bak
Bunda kuruma çizgisi var kızlar da dediği gibi kaset testi değil de erken testlerden alıp yarın sabah yap bir daha ![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Buda gri kuruma çizgisi gibi duruyordu misal
Canım bilmiyorum ama sanki yok gibi duruyor hayırlısını dile
Canım umudunu kırmak istemem ama gecikme olmasını bekle bence bende adetime 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım silik çizgi çıktı gidip test vermiştim bta HCG değeri 8 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdiğimde düştüğünü gördüm bu kaç gün sonrada kanamam olmuştu doktorun kimyasal gebelik bu dedi o yüzden gecikmeyi bekle ![]()
Bugün yaptım pozitif çıktı canım
Hiç korkma canım olcagi varmış olmuş benimde 3. Gebeliğin şuan 19 aylık bebeğim var bende korundugum halde oldu süpriz bi şekilde Allah bu şekilde kolaylığını verir Hayırlısı olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin ![]()
Sağlıkla gelsin sizinde inşallah
Araları kısa ikiside sezeryanla oldu sağlık açısından bı sıkıntı olur mu dikişler konusunda ameliyat konusunda falan bide ben erken doğum yapıyorum ikiside erken oldu benim o yüzden korkuların var zor da oluyor sürekli onlarla ilgileniyorum işlere yetişemiyorum psikolojik olarakta hazır değilim eşimde istemiyorum diyor ne yapacağımı şaşırdım çok zor bi karar
Birde elalem konuşuyor dalgaya alır gibi arka arkaya olduğu için bişi demiyorum kendi niyetlerinden sinansinlar onlarda insan aşırı üzülüyor benim de tüm korunma yöntemlerine karşı alerjim var dokunuyor vücudum kabul etmiyor hepsini denedim kendimiz konurken böyle oldu nasıl karşılayacaklarini düşünemiyorum
Bnde 5 sezeryan doğum yaptim şimdi 7 ci çocuk ve 6 ci sezeryan doğum olacak 1 tane normal doğum yaptım korkulacak bişey yok bnm eşimde istemiyorum dedi ama Allah verdi yapacak bişe yok kürtaj karşıyım ben