Kizlar merhaba gebelik var mı yardımcı olur musunuz?

Tabii ki sezeryan dikisinde açılma falan oluyor mu bugün bana hastanedeki ebe riskleri var ne olacağını bilemeyiz dedi oda korkuttu beni

Bnejm hamileliğim de çok zorlu riskli geçiyor erken doğum oluyor

Sen kimseye kulak verme Allah’ım büyük vardır bı bildiği dua et Cnm bn 2014 doğum yaptım 40 çıkmadan 3 hamile kaldım 2015 arka arkaya doğum yaptim ikiz gibi büyüdüler 2015 te korundum ama oda enfeksiyon yüzünden çıkarmak zorunda kaldım 2017 gebe kaldım 2018 de sezeryanla doğum yaptım 1 sene geçmeden 2019 da gebe kaldım 2020 de sezeryanla doğum yaptım ve pandemide tekrar gebe kaldım 2021 sezeryanla doğum yaptım çok şükür sağlık sorunları yaşamadim bna da dediler sıkıntı olur dediler ama korkmadım Allah sığındım şimdi deprem bölgesinde yaşıyorum ben en küçük evladım 5 yaşında ve 7 ci çocuk ve 6 ci sezeryan doğum yapicam herkes şaşkın ama yapacak bir şey yok zaten 35 yaşından sonra menopoz döneminde ne yaziki bı da anne olmayacam kadınsal işlevleri kaybettikten sonra bn ce bı önemi yok bu bnm son şansım daha çocuk olmayacak yani bu bnm düşüncem insandan insana fark olur iyileşme süreci felan

Ya sen ne bakıyorsun millete boşver ağzi olan konusuyo sanki kendileri bakicakmis gibi . Erkekler biraz daha odun bu konularda bizde ilk ogrendigimizde şok olmuştu eşim 4 5 gün kabullenemedi . Şimdi sağ salim sağlıkla doğdun diyo . Tabiki zorlukları olucak annelik zaten kolay bişey değil ama emin ol yaşlar yakınken daha kolay bence çünkü vücut beyin bu rutine alışkın oluyo . Benim ilk oğlumla ikinci oğlumun arasında 9 yaş var. İnan daha çok zorlandım çünkü rahatta alışmistim tekrar bu düzen kurmak çok zordu . Şimdi zaten hem beyin psikoloji olarak hemde beden olarak aliskiniz bu rutine . Allah’ın vardır bu bildiği hiç korkma sen hayırlısını işte hiç biseyide kafana takma bebisinle hamileliğin tadını çıkar @Sarem

Haklısın, elalem susmuyor herkes bi ağızdan bişi söylüyor canımı sıkıyor sanki isteyerek yapmış gibi niye dikkat etmediniz, niye şunu yaptırmadın falan filan sonuçta benim hayatım benim yaşadıklarım ben bilirim yaşadığını belli ki dokunuyor bana dengesizler işte susturamiyosun

Allah kolaylık versin size de

Teşekkürler canım canını hicc sıkma banada çok söylediler şuan ki bebeğim den ailemin haberi yok duysa ağza alınmayacak laflar söyleyecekler ama bundan kimene bide ben deprem bölgesinde yaşıyorum konteyner kent kalıyorum şuan burdan sonrasi bilmiyorum belki sokak evim yok gidecek bir yerim yok eşim çalışıyor ama yetmiyor yevmiye usulü gitti kadar para alıyor napicaz bilmiyorum ben de memurdum ama deprem den dolayı işten cikardilar beni 10 gün işe gelmedi gösterdiler dava açmadim durum yok diye af yasasını çıkmasıni bekliyorum onay verilirse inşallah işe geri dönerim burda şuan iş hayati durgun burda

Rabbim kolaylık versin canım Allah yardımcıniz olsun çok zor şartlar gerçekten hakkını ara kesinlikle tüm mecralara başvur inşallah her şey düzelir​:palms_up_together:t3:, çok teşekkür ederim​:cherry_blossom: