Kızlar kaç kilo aldınız

Kızlar geçen hafta kortizon ve demir ilacı aldım 2 kilo almışım 59 kiloydum 61 olmuşum toplam da 9 buçuk kilo almış oldum. 7. Ayın içindeyim sizce çok mu siz kaç kilo aldınız :confused:

Gayet iyi şu an kilo alımınız kortizon etkiside var diyorsunuz zaten 12-15 kg kadar normal kabul ediliyor

30+0 ız yarın 8 kilodayım ama ödem başladı bende

1. Aya girdim son günlerdeyiz ve toplam 18 kg aldım.
  2. Hiç ödemim olmadı.
1 Beğeni
  1. Hafta 54 ile başladım 71 kg şuan 17- 18 kg falan aldım. Bende de ödem yok görenler kilo almamissin şişlik yok vs diyorlar motive oluyorum yemeye devam ediyorum :joy:
1 Beğeni

24+4 teyim ilk aylar 2.5 kilo vermistim 5. Aya kadar hiç kilo almadım ama bu ay iştahım açıldı 3 kiloya yakın aldım kendimi durdurmam lazım gibime geliyor :sweat_smile:

30 haftanın içindeyim +6 kilo aldım ben de ama ekmek ve hamur işi çok tüketiyorum tutamıyorum kendimi :sob:

Bende aynı bı oturuşta 1 ekmeğe yakın yiyorum farketmeden :face_with_peeking_eye:

Kilo almak sorun değil de işte ekmek çok sağlıklı değil ya o işte vicdan azabı çektiriyor :sob: yoksa yine olsa yine yerimmm o lokmaları can boğazdan gelir :rofl:

1 Beğeni

3 kilo hem verdiğinizi geri almıssınızdır hemde bebek almıştır çok iyi bence. Bende ilk 4 ay 3 kilo vermiştim 9 kiloyu 2 buçuk ayda aldım :smiling_face_with_tear:

Bende de çok ödem başladı ayaklarım davul gibi sisiyor 1 saat ayakta dursam veya otursam hemen sisiyolar

Valla ben çalışıyorum normal de doğum iznime 2 hafta var ama senelik izin istedim dayanamıcam gibi. Ayaklarım cok ağrıyor iş yerinde

Ben de 27. Haftadayım 61 ile başladım şuan 72yim doktorum diyete başlattı. İlk 3 ay 3 kg aldım ama sonra hızla arttı kg artışı :face_with_hand_over_mouth: 1 aya 1.5 kg alma hakkım var şuan bakalım ekmek ve tatlıdan uzak durmalıyımmm

1 Beğeni

En sevdiğim hamile tipi… yemek için kendine bahane bulanlar… :rofl::rofl: şimdi ben aldıklarımi veriyorum :rofl:

27+1 haftalık hamileyim 6 kilo almışım 8 kilo almıştım diyet sayesinde iki kilo vermişim

Boyum 76. .74 ile hamile kaldım. 102 ile doğurdum. 92 ile yürüyüşe başladım. Şuan 83 üm daha vermem lazım 74 e kadar devam

1 Beğeni

Kısa sürede almak sıkıntı yoksa mecbur alınacak yiyoruz o kadar​:sweat_smile:

Kilolu hamile kalmama ragmen 37+2 yim 7 kilo aldım. Bebegimde normalden iriymiş.

Ona rağmen iyi almışsın valla çok değil ben 29 haftalık tartıldım 8 kilo almışım doğana kadar Allah bilir kaç kilo olurum korkuyorum daha çok almaktan

1 Beğeni

38 haftalık 11 kilo almışım

1 Beğeni