Normal canım kendini sıkma bu konuda ben 6. Aya kadar 2 kilo almıştım 38. Haftadayım 12 kilo oldu hiç ödemim yok bi ara oldu geçti oda çok su içmekten büyük önemi var 2 litrenin altında içtiğim gün bacaklarım şişiyor. Lütfen su çok iç asla ihmal etme son haftalar çok alıcaksın diyorlardı bana sen kesin 25 kilo alırsın diyolardı ama hiç öyle bişey yok meyve ve gece yemeklerine dikkat ettiğin sürece almıyosun kontrollü gidiyosun
Doğumda plasentaydi, kan hacmiydi, ödemdi,bebeğin ağırlığıydı derken 8 kilo gidiyomus siz onun üstünü hesaplayın Bende gebelik troidi var yüksek troid. ilk aylarda bazı şeylerden tiksinme dışında iştah sorunu yaşamadım kusma vs olmadı.o yüzden hic biseyden mahrum kalmadığım halde kolum bacağım inceldi zayıfladım.67 ydim doğuma iki hafta var şuan 76 yım ama başladığım halden çok çok daha zayıfım. Bütün ödem ayaklarımda.
Ama ben bayağı hareket de ediyorum günlük egzersiz falan yapıyorum canım onun etkisi de oldu, bir de zayıf mı hamile kaldın zayıf kalanlar çok kilo alıyormuş da
Bende çok su içiyorum 3 4 ona rağmen çok ödem topladım erkenden daha 8 aya girmeden özellikle ayaklarım çok şiş
Bu kilo ve ödem işinin sporla yada suyla pek alakası yok galiba…görümcem 28 haftalık hamile 56 ile hamile kaldı şimdi 64 …spor deseniz hergun istisnasız hem evde plates yapiyo hem dışarda sauna eşofman ile yürüyüş ve spor aletlerinde yapıyor günlük 10 litreye yakın su iciyo ama yinede 8 kilo almış …bende yerinden kalkmaya erinen cinstenim hamilelik zamanı su deseniz 2 litreyi zor içiyorum yürüyüş yapıyorum günlük 1 saat falan o 3 kilo aldım 24+6 dayim
Bende en son o civardeyken o kadar aldım şuan ne kadar aldım bilmiyorum kaldı iki ayım
Hayırla ve sağlıkla kucaginiza alın kilo veriliyo bı şekilde ama yinede çok abartmadan alırız inşaallah
Aynen aynen aşarsak vermeside bir o kadar zor olur biz yinede çok almaya bakalım bize değil bebişe kilo aldirmaya bakalım
Tam ideali
Kilo meselesinin yapısal olduğuna katılıyorum ama günlük 10lt su im-kan-sız. Zehirlenme yaşar.
Yok günlük iki tane 5lik su iciyo yıllardır içtiği ve yaptığı aşırı sporla attığı için vücutta susuzluk bile var kan testelerinde kırmızı çıkan herşey vücudun susuz kaldığını soyluyor
Aynen çok kilo alırım diye korkuyordum ama elimden geldiğince çocuğa kilo aldırıcı ve kontrol şekilde yemeye çalıştım çünkü zaten kilolu birsekilde hamile kaldım