Kızlar hiç iyi değilim😞

Eşim demeye utanıyorum bana dün gece çok ağır bir şiddet uyguladı. Kafama defalarca yumruk attı kulağım gitti dememe rağmen durmadı yerden yere vurdu beni. Sonra başka odaya gitti bende o esnada sol kulağımın duymadığını fark ettim ağlayarak koştum yanına kulağım duymuyor dedim banane dedi takmadı. 2 saat sonunda beni hastaneye götürdü. Kulak zarım delinmiş :disappointed_face:aileme demeye korkuyorum ailem duyarsa onu öldürür ne yapacağımı bilmiyorum offf​:sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face: hem 8 aylık kızım var üstelik 3 aylık gebeyim ne yapacam ben. Hiç böyle yapmamıştı Dünyam karardı.

1 Beğeni

Sebep neydi canım durduk yere manyakmı bu? Şiddet uygulaması kötü birşey neden yapmasına izin verdin

Haklıyım demiyorum ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı. Hep ailesini övüyor benim ailemi de kotuluyor. bende artık dayanamadım küfür ettim ailesine. Sebep buydu.

2 Beğeni

İzin verme böyle yapmasına gerçekten kötü bir şey o kimki seni eziyor her dersen de o sana el kaldırmamalı hele böyle bi şiddet uygulaması çok kötü kendini toparla konuş eşinle bu yaptığı hiç normal değil

Bugün konuşmaya çalıştım ağza alınmayacak küfürler ediyor bana. Ailemde erkek yokmuş o yüzden kimse beni almıyormuş. Çok kötüyüm gerçekten bana dediklerini kaldıramıyorum. dün defalarca dur dedim sadece elimle karnımı koruyabildim. Çocukları da alıp götürecekmiş bana göstermeyecekmiş.:sad_but_relieved_face::sad_but_relieved_face: Artık ondan herşey bekliyorum bu kadar vicdansizlik olmaz

Ahh su aileci erkekler. Benim ki daha o dereceye gelmedi ama ailesine laf soyletmez ailesi iydir benim ki kötü. Cocuklari alip ailene gidemezmsn, böyle bir insanin yaninda durma bence .

Hamile haline de acimamis lütfen aileni haberdar et korkmazsa yarın öbür gün daha kotu zarar verir

Keşke karnımdaki bebek olmasaydı da bende gidebilseydim. Çok yanlış yaptım çok ağlamaktan gözlerim şişti ailemin telefonlarını açamıyorum bile. Ne yapacam elim kolum bağlı resmen.

Kızım 8 aylık onu benden koparacak. Ailem duysa bu olayı onu öldürürler. Ne kadar zalim bir dünya burası :disappointed_face:

Öncelikle iyi misiniz bu kadar darbeye karşı? Çok çok üzüldüm adınıza okurken içim parçalandı resmen. Bu nasıl bi acımasızlıktır evet sizde keşke o şekilde konuşmasaydınız ama ne olursa olsun bu kadar da değil! Kızabilirdi size bağırabilirdi her neyse ama dövmek nedir ya hemde bu kadar ağır bir şiddet ve hamilesiniz. Onun çocuğu karnınızdaki bu ne acımasızlık yani aklım almıyor. Ne diyeceğimi de bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm ve endişelendim sizin adınıza.

Çok teşekkür ederim halimi sorduğunuz için Allah razı olsun. Sol kulağım çok az duyuyor ama ben hiç kulağımda bile değilim içim yanıyor resmen ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem benim için öldürür onu. Korkuyorum aileme gitmeye sanırım kadın sığınmaya gidecem orda ne kızımı benden alabilir nede ailemi rahatsız edebilir başka çözüm bulamıyorum.

Şiddet kötü olmasına rağmen birde hamile olduğunuzu bile bile size vurması kabul edilemez ben sizin yerinizde olsam bunun üstünü örtmek yerine şikayetçi olurdum tabi ki bize konuşması kolay gelebilir size durumunuzu şartlarınızı bilmiyorum ama neyi saklarsanız yarın daha beterini yaşarsınız sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun

en mantıklısını yaparsınız ve lütfen tekrar hastaneye gidip darp Raporu alın. Kadın sığınmaya gidin. Emin olun bunu yapan Eşiniz hesap vermeli. Geçmiş olsun, umarım feraha kavuşursunuz, cok üzücü, şiddettin hertürlüsü kötü ve bunun içinde 8 aylık bir Bebekte var.

Walla canim karnindaki bebis dusunmus olsa sana böyle yapmazdi bence. Bidefa yapan hep yapar. Ailene soyle iyce kulagini ceksinler

Belki bize yorum yapması kolay gelecek o durumun içinde değiliz ama bugün göz ardı edeceğin şey yarın daha büyük bir çığ getirebilir. Böyle bir adamla aynı evde kalmaktansa ona ayaklarının üzerinde duracağını seni değersiz kıldığında sana zarar verdiğinde gidebileceğini göstermen gerekir. Bugün sustuğun içine gömdüğün Herşey yarın seni daha da değersizleltirecek.

Bir daha asla yaşamamanızı dilerim. Allah onu cezalandıracak hiç merak etmeyin. Sorsanız müslümanız derler. Peygamberin ettiği emanete ettiği zulme bak! Gidip darp raporu alın kesinlikle elinizde olsun. O şekilde çocuğu falan da rüyasında zor görür hele ki hamile bir kadına şiddet uygulayacak daha anne karnında evladına acımadan, bi de 8 aylık bebeği elinizden alma hayalleri kuracak Ohh ne ala memleket. Size şunu yap şuraya git ailene söyle diyemem. Ailenizi de tanıyan sizsiniz, nerde nasıl rahat yaşayabileceğinizi bilende sizsiniz. Sadece tek tavsiyem mutlaka darp raporu alın.

Ablasıyla saç baş girmişliğimiz var ablasını şikayet edip aileme gitmiştim ve eşime boşanma davası açmıştım. Eşim kavgada elini bana kaldırmadığı halde abim ve annem eşimin gönderdiği dost ve akrabalara çok kötü saldırmışlardı. Bu olayı duysalar eşimin yanına bırakmazlar biliyorum.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Şuan en mantıklısı kadın sığınma evi gibi duruyor. Oraya gittikten sonra Allah büyüktür.

Bir defa boşanma davası açmıştım ablasıyla kavga ettiğimizde. Aileme yeminler sözler Kur’an’a el bile basmıştı. Keşke geri donmeseydim çok pişmanım.

Hayır asla bu evde kalma gibi bir niyetim yok kızımı ona bırakmak istemiyorum.