Ailem beni aşırı sahiplenen insanlar korkuyorum aileme zarar gelir diye. Böyle insanların elleri kırılsın inşallah. İlk defa kendimi çok kötü hissettim. Yıllarca şiddet gören insanları düşünemiyorum bile. Erkek gücü karşısında insan kendini savunamıyor bile.
Ailenizle güzelce konuşun sizin zarar görmenizi istemiyorum deyin mantıklı olup sadece boşanacam deseniz belki etkili olur
Anlıyorum bu ailenizi koruma düşüncenizi, bende olsam aynısını düşünürdüm tıpkı sizin gibi. İnsanın başına gelince her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor bi adım atmadan önce. O yüzden şöyle yap böyle yap diyemedim. Ama gerçekten burdan şunu bir kere daha anlıyoruz mi tolerans gösterdiğimiz her şey daha ağırıyla karşımıza geliyor. Bir kere olmuş bir şeye asla ikinci şansı vermemeliyiz. Erkek gücü karşısında maalesef ki “şiddet” anlamında gücümüz bir şeye yetmez. Ama dediğiniz gibi sahipsiz değiliz mutlaka bi yol vardır. Hakkınızda hangi yol hayırlısıysa o olsun![]()
Haklısın ailenden birinin başı yanar diye de korkuyorsun şu hamile halinle neler yaşatmış sana ya kıyamam
Çok geçmiş olsun, bebeklerinle bunları yaşaman üzücü. Ama ailene söyle seni sahipsiz sanmasın arkanda desteğin olduğunu bilsin o zaman öyle söyleyemez. Ayrıca kades uygulaması her kadında olmalı sana hamile bebekli hiç bir şekilde böyle davranmaması lazım hakkını koru arkadaşım
O kadar çok üzüldümki sizi düşünemiyorum size nasihat veremem ama siz alttan aldığınız sürece kimseye soylemezseniz Allah korusun daha kötusunü yapabilir.Bir de su an ona katlanmaya mecbur olduğunuzu da düşünerek size daha kötu davranabilir.İnsalllah bir daha el kaldırmayı düşünürse Rabbim o anda taş etsin onu ![]()
![]()
Bu hiç normal bı insanın yapacağı bir şey değil ailenize bildirin darp raporu alin sikayetci olun
Selam canim nasilisin wimdi iymisin?yorumlari okudum.dayanamdim yazdim hic kimse isdemez yuvasi yiklisin ama boyle adamla bir yastikda uymak ayni evi paylawmak wahsen ben isdemem bu adamnan sana ne ew nede cocuklarna baba olur karisini duwunmeden hamile halile doven adam benim icin bir erkek diyil.kendine deyer ver o adamdan sana yar olmaz cocuklarini da asla elinden alamaz kendini duwun bu defa kulaqinda sorun oldu bawka defasinda elinde olursun cocuklarin annesiz bawka kadinin umdna buyur
Senin yerinde olsam darp raporu alır polise şikayet ederdim sonra da aileme haber verirdim onlara giderdim. Hamile halinle sana böyle şiddet uygulamak nedir ya. Hamile olmasan bile böyle yapmaya hakkı yok. Şuan bunu yapan ileri de daha büyük şeyler de yapar Allah korusun. Çocuklarını falan da senden alamaz korkma o konuda. Vuran elleri kırılsın inşallah ![]()
Eşim işten geldi saatlerdir özür diliyor ellerimi öpüyor ellerimi çektim hemen ayaklarıma kapandı ben nasıl yaptım nasıl vurdum falan baktım ağlamaya başladı zor tuttum kendimi ağlamamak için. Affet beni diyip şimdi affetme diyor. Beni uzandirdi yemek falan yaptı çay yaptı. Ama benim hiç affedesim yok içimden gelmiyor. Gideceğimi söylemedim soylemiyecem de direk gidecem. Yaptığı hiç yutulur bir şey değil çünkü.
Çok şükür şimdi iyiyim. kulağımın ağrısını geçtim gerçekten beni yaralayan ne zaman bu kadar merhametsiz, vicdansız oldu bu adam.
Sorun ne sana ne hakla bunu yapabilir üstelik hamilesin aklı dengi yerindemi ıyımısın sen çok geçmiş olsun inşlh:(
İyi misin sen gecmıs olsun yanlışlarıyla bazen insanı baş başa bırakmak lazım cocuklari da al babana git cezasını çeksin o herif öfke problem varsa gitsin ilk piskolıga senden alıyo bellı hırsını
Allah razı olsun iyiyim.
Aileme gitsem bile onlara bir şey anlatamam kadın sığınmaya gitmeyi düşünüyorum. Aynı evde kalmak istemiyorum
Allah yardımcın olsun ama siddet uygulayan insan degismez simdi kulak zarin yirtilmis sonra kolun bacagin kırılır daha sonra kaburgan kırılır bisey olur en son raddede canindan olursun… BU KADİN CİNAYETLERİNE KURBAN GİDENLER HEP SUSAN Bİ DAHA YAPMAZ DİYEN KADINLARDAN OLUŞUYOR EMİN OL… SEN SİMDİ SUSSAN İLERDE DAHA BASKA SİDDET UYGULAR EN SON SENİ ÖLDÜRÜR MAHKEMEDE PİŞMANIM DER… SONRA DA 3 YIL 5 YILDA CİKAR OLAN SANA OLUR BU ÜLKEDE ADALET YOKKKK…!!!
SEN BU DURUMA ÇÖZÜM BULMAK ZORUNDASİN DAHA FAZLA SUSMAK ZORUNDA DEGİLSİN AİLEME GİDEMEM DİYOSUN KADİN SIĞINMA EVİNE GİT DEDİGİN GİBİ KİMLİGİMİN GİZLİ TUTULMASİNİ İSTİYORUM DESEN BULAMAZDA BİLDİGİM KADARİYLA BOYLE BİSEY DE VAR KİMSE BİLEMEZ YERİNİ
ALLAHIM YARDİMCİN OLSUN COK ZOR BI DURUM BENDE YAŞADIM EN SON UZERİME KUMA GETİRDI AYRILDIM O KADINİN YANİNDA BİLE BENİ DÖVDÜ KOVDU 2 OĞLUMLA ANAMİN EVİNE GİTTİM BEN ZAMANİNDA SİMDİ BASKASIYLA EVLİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN MUTLUYUM RABBİME BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN HAMDOLSUN…
Onun böyle kendini affettirmesi bir şeyi değiştirmez. Evet yuva zor kuruluyor ama böyle yuva olmaz. Ona belli etmeden hayatını yoluna koymaya çalış hedefin bu olsun. Sonra biraz güçlendiğinde sağlıklı düşünüp her şeyi planladığında ardına bile bakma. Böyle kişiden hayır gelmez. Sabırlı sessiz ve amaçlı ol. Umarım senin ve çocukların için en güzel olanı yaşamayı başarırsın
Nasil oldun canim? Iyimisin?
Sana şiddet uygulayan bir adama devlet cocugunu vermez ayrıca şu anda küçücük çocuğun bakıma muhtaç her türlü sende kalır. Bunlarla seni korkutmasına izin verme. Ailene de söyle. Küfür etmen hoş değil ne olursa olsun sen seviyeni koruyabilirdin. Ama onun yaptığı hiçbir şekilde affedilemez. Ailenle paylaş
Aile söyle korkma ne olursa olsun yanında olacak kişiler anne ve baban olur 8 aylık bebeğide annesinden ayıramazlar yani valayeti sana verilir ayrıca şiddet uygulayan bi eş`e hangi hakim çocuğu verir seni korkutmaya çalışıyolar çocukla