Hahah, turpun ucundaki yeşil ot mu yoksa başka bir şey mi
Google da turp otu yaz bak köyde yaşamışlığın filan varsa tanırsın. Buarada defterime kaydettim tarifi
Ben başka bir şey zannettim ilk evet evrt ben bunu yemeğini hiç yapmadım da ama üzerine limon sıkıp tuz sarımsakla falan efsane bir meze gibi bir şey oluyor. Öyle seviyorum ben
Derin dondorucum sağ olsun bir kaç aya yetecek kadar var daha her türlü şey var içinde çok kolay oluyor şip şak 5 dakikada hazır yemek
mercimek çorbası
Sebzeli bulgur pilavı
Tavuk ciğeri
Cacık
İrmik helvası
Bugün şükür yemek derdim yok kır pidesi içi hazırladım eşim fırına götürecek yanına da çorba yapacam bitti
Ne güzel benimde buzluk dolu hazirlik yaptım ama yine de ne yapacam düşüncesi sarıyor insani
Kuru bamya ve pirinç pilavı var bizim menümüzde. Tatlı olarak kahvenin yanına çikolata koysam yeter
Ellerine sağlık canım bulgur pilav ve cacık tatlıdan birer tabak alabilirmiyim
Benim gibi eşimin çalışma saati de aynı
Köri soslu kremalı tavuk ve basmati pilav var bugün bizde
Aynen tek çeşit hafta bir izin yapıyor o zaman akşam beraber yiyebiliyoruz evet insan özlüyor ama yapacak bişey yok
Gel kuzum istediğin kadar alabilirsin
Teşekkür ederim bitanem Rabbim sana güç kuvvet versin inşallah
Hepimize canım benim
O kötü işte haftasonudamı çalışıyor
Allah yardımcınız olsun ne iş yapıyorki izin kullanmıyor
Hepsini yapabilecek enerjin olmasına ben şaşıyorum canım.
Özellikle ben her akşam yemeğinin yanına tatlı yapamam, yapsam da eşimle tüketmediğimizden zaten yenmezdi. Bir de üstüne çok kilo aldık derdik biz
Sana helal olsun leyluş
Bizimkiler yapmayayım trip atıyorlar diyorum Göktuğ gelince unuttun bir süre tek çeşit ile yetineceksiniz
Allah yardımcınız olsun ekmek parası yapacak bişey yok herşey bizim için