Kizlar eşimle anlasamadik 3 isim koyacağız sanırım

Bebegimizin adını o kendi annesinin adını koymak istiyor ben Asel ada istiyorum 3 isimli bir sıkıntı olan varmı koyan varmı

1 Beğeni

3 isim çok fazla değilmi bana göre fazla geldi eşime şimdiden diyorum ortaklaşa bir isim koyacağız tek ismi olucak aileden birini koymucaksın diyorum tmm diyor ben koyucam diyor bazen sinirleniyorum

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Cocuk cok zorluk ceker bunu ona yapmayin bence

2 Beğeni

Cocugun okul hayati cok zorlasir optik kodlama yapmalari gereken sinavlar oluyor bazen inanin iki isim bile zor oluyor cocuklar ne yapacaklarini sasiriyorlar

2 Beğeni

Biraz komik gelebilir ama biz eşimle anlaşmazlığa düşünce taş kağıt makas oynuyoruz. :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: Kim kazanırsa onun dediği oluyo diğeri razı geliyo. Kaynana isminin çıkmasını göze alırsanız deneyebilirsinz. :grin::grin: Ama belki de sizinki çıkacak. 3 isim bi de soyad çocuk için zor olur. Ki büyük ihtimal kaynana tarafı sadece o ismi kullanacak ikilem biraz.

2 Beğeni

Üç isim yazik olur iki isim bile çok benim dusuncem okulda ögretmenlerin çocugu tanimasinda bile sıkıntı oluyor kendimden biliyorum yazili kagitlarini okurken bazilari birinci ismini bazilari ikinci ismini yaziyor ortalik karisiyor.Bu kimdi diye dusunup duruyorum​:grinning:.İlla kaynana ismi olacaksa birinci isim sizin istediginiz ikincisi kaynana ismi olsun en azindan ilk ad sizin sevdiginiz olur.Sızinki söylenir okulda vs.kendi ortamlarinda kendi isimini söylerler kaynananin.

1 Beğeni

Gözünü seveyim yapma bizim bebeğin 1ismi+ 4 isimde soyismi var kara kara düşünüyorum nasıl değişcez eğitim alanında okulda akranlarıyla falan zorbalık çeker benim eşim arap diye beni millet suriyeli zannediyo salak saçma seyler soruyorlar :grin:

Sizde de 3 isim +1 soy isim olcak

Bebeğin adı ÖMER MAHMOUD SAMİ ABDELBASİT MUSTAFA

2 Beğeni

@Buse33 merhaba aramıza hoş geldiniz :bouquet: birde soyisim eklenince… :roll_eyes: En azından siz Asel yada ada arasında karar verseniz olmaz mı

1 Beğeni

İki isim bile istemiyorum . Genelde ailede biri arkadaş irtaminda biri söyleniyor diye. Aranızda anlaşıp koyabilirsiniz. Esinizun anne adını göbek adı sizde birini seçin en azindan

3 Beğeni

Araştırmanızı öneririm aileden veya herhangi bir büyüğün adını koydugunuzda onun enerjisi ona geçebiliyor o yüzden tercih etmenizi önermem :blush: hastalıkları yaşadığı sorunlar gibi gibi bir sürü şey bebeğinize geçebilir dikkat edin lutfen

2 Beğeni

Teşekkürler cnm benm

1 Beğeni

Aaa yazıyı ilk okuduğumda çok şaşırdım çünkü bizde asel Ada koyduk 36+4

1 Beğeni

Çok naif ya :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kayınvalidenizn adı ne acaba :face_with_hand_over_mouth:

Kayınvalidenizin ismini koymak istiyorsa sizde kendi annenizin adını koymak istediğinizi söyleyin. Tek isim haksızlık olur ya ikisini beraber koyalım ya da hiç koymayalım diye. Ben o şekilde vazgeçirdim eşimi hem kırmamış oldum. İkisinin adı da zaten aşırı uyumsuz oluyodu bir baba bunu kabul edemezdi yani :smile: Hem büyüklerin ismini koymak da doğru değil. Sırf mutlu olsunlar diye yapılıyor ama sonuçta sizin içinizde kalacak ve isim ömürlük bir şey

1 Beğeni

Kıymet :upside_down_face:

Benimki baştan dedi sende annenin adını koy diye ah ah

1 Beğeni

Bu erkeklere anlam veremiyorum ya benim doğuracağım çocuğa annesinin adını vermek ne demek. Bu kadar da ana kuzusu olunmaz. Benim eşimde erkek olursa babasının adı konusunda ısrarcı olmuştu cinnet geçirmelik resmen. Asla anlam veremiyorum aslaa kabul de edemiyorum

Örnek verebilir misiniz nasıl peş peşe koyucaksiniz isimleri merak ediyorum