Kizlar eşimle anlasamadik 3 isim koyacağız sanırım

Asel ada kıymet olacak canim

Canim bende ilk başlarda söyledim 2gorumcem.var kizlari var hiçbiri koymamış sen neden koyucsksn diye ya annesinden ayrı büyümüş birazda ondan düşkünlüğü :person_shrugging:

Bir birine hiç uyuşmuyor ki karışıyor hızli hızlı söylediğinizi düşünsenize kimin düşüncesi bu sel ada kıymet hepsi ayrı ayrı güzel isimler

Ne alaka ya bu erkekler neden geri kafa​:joy::joy::joy::joy:

Kaynana kayinperiniz sağ mı

Eşim erkek olursa ben koyarım dedi kız olursa sen koy dedi benim 3 kızım var Şeyma Zehra Esra ben koydum büyükten küçüğe dogru

Aramıza hoş geldin :tulip:

Bence söylemesi zor olur

Eşim oğlum olursa babamın ismini koyacağım demişti ben istememiştim.

Sebebinide söyledim : ben oğlumu babanın yanında ismiyle nasıl çağıracağım?lakap falan ek edemem oğluma .

Babanın annenin yanında nasıl diycem gel bezini açaýım ve s.

Eşimde doğru söylüyorsun ,ben bunu düşünmemiştim dedi ve cesur ismini koyduk :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Canim işte bizde yan isimlerde olduğundan

1 Beğeni

Evet sağ

Ayse fatma hayriye aksoy :grinning:

Evet ikiside sağ. Sağ da olsa ölmüş de olsa konmamalı büyüklerin ismi bence. Ha gelin kendisi koymak ister orası ayrı bişey diyemem ama böyle dayatmayla koymaları sinirimi bozuyor. Bir kızım olacak ama oğlum da olsaydı koymayacaktım neymiş efendim onlarda gelenekmiş dede ismi koymak. Sizin geleneğinizi devam ettirmek için sülalenize şehzade doğurmuyorum unut onu dedim :smiley:

İkisi de sağ ise niye koyuyor ne gerek var ki bence tek isim anlamı güzel bı isim koyun Kur’an’ı Kerim de geçen güzel isimler buulup eşinizi ikna edin

Bu konuda en şanslı olan benim herhalde evliliğin ilk zamanlarında eşim çocuğumuz olursa aile isimlerini vermeyelim kız olursa ben ismini vereyim erkek olursa sen ver dedi kızımız olacağını öğrenince yine ismini benim seçmemi istedi :face_with_hand_over_mouth::smile:

3 isim bence olmaz gibi . Ortak karara varmaya çalışın bence . Ya da sizde kendi annenizin ismini koymayı teklif edin eşiniz vazgecmek zorunda kalsin

3 isim fazla. İsmin kader olduğuna inanırım. Bence annesinin ismi koyulmamalı. Asel Ada güzel.

Bence çocuğun eğitim hayatını düşünün 3 isim Bir de soyisim bir yere gitmek istese resmi yerlerde ismini yazana kadar soy ismini yazana kadar eğitim hayatında sınavlarda hep zaman kaybı

Cocuk okul hayatinda zorluk ceker 2 isim bile bazen sikinti oluyor kaldi ki 3 isim diyorsunuz orta yolu bulun benim esim de bi isimde inat etti zorlanır eder diye konusunca vazgecirdim Bide cektigim agriları gorunce tamam diyip ikna olmuştu