Kızlar dua istiyorum hastaneye yatırdılar

Nst de kasilmalar olduğu için hastaneye yatırdılar, ciğee geliştirici ysptilar serum fln yiyorum cok korkuyorum

4 Beğeni

İçinizi ferah tutun stres bu durumlarda iyi değil kac haftaliksiniz

Korkmanı çok iyi anlıyorum ama olabildiğince kendini sakinleştirmeye çalış, ne dedi doktorlar kaç haftalıksın?

Aynı süreci yaşadım 32. Haftada nstde sancı çıktı… ciğer geliştirici iğne yedim serumlar ve kasılmaları çnleyecek iğneler vurdular… sonra geçti. Şu an 36+4 teyiz. Plesanta yaşlılığım da çıktıpı için perşembe günü sezaryen olacağım… süreç yorucuydu 1 ay yattım dinlendim bebeğin kilo almasın için uğraştım. Emin ol o ilaçlar etki ediyor korkmana gerek yok doktorun önlemini alıyor. Gerisi sana kalıyoe gerilme sakin ol iyi olacak de oluyor.

İçini ferah tut kötüyü düşünme sağlklı bir şekilde hastaneden çıkıcaksınız sen ve bebiş

34 hafta @Efsuni @anon13734133

Stres yapma canım kötü düşünme açılman veya suyun gelmediği sürece bir şey olmaz yalancı sancılar onlar doktorlar bazen küçük bir problemi abartıyorlar bizi habersiz bırakma olur mu canim

1 Beğeni

Eşim de şuan başka sehirde isi geregi, o da cok korktu grip oldum acile geldim bi anda bu durumun icine dustum o yuzden kotu hissettim

1 Beğeni

Insallah dualarini esirgeme olur mu​:pray:t2:

2 Beğeni

Insallah canim

1 Beğeni

Valla bugün bende halsizlik burun akıntısı ve hapşırma başladı yarında Dr randevum var bakalım bizi neler bekliyor hayırlısı inşallah alerjim azmistir

1 Beğeni

Dualarımız seninle canım hiç korkma oldu mu bol bol miniğin ile konuş uslu uslu otursun zamanını beklesin yoksa Leyla teyzesi popisini ısırır ona öyle söyle :heartbeat::two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Güzel haberlerle evinize dönün inşallah :palms_up_together:t2::hugs:

@Minnakanne senden haber bekliyoruz canim :smiling_face_with_three_hearts:

Canım dualarımız seninle, benimde vajinal akıntım var içim rahat değil bende doktora gidicem yarın zamanımdan erken olsada. Suyummu geldi diye 2 -3 gündür tedirginim bende. Allah yardımcın olsun. Güzel düşün , korkma :pray:t2: melekler yanında olsun inşallah.

1 Beğeni

Dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım güzel haberlerle evine dönersin inşallah dualarımız seninle :pray:t4::hibiscus::hibiscus:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun her şey normale döner inşallah en yakin zamanda eve dönersiniz.Stres yapmamaya çalış ,güzel şeyler düşün.Bizi de habersiz birakma .

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun inşallah vaktiyle alırsın kucağına sağ salim Amin :palms_up_together:

Kızlar çıktım çok sükür herkese tesekkur ederim verdigi morallerden oturu, ilaclar verdi doktor kullanmam gereken hem ustten hem alttan enfeksiyon olmuşum, kasilma onleyici bi hap da verdi cok sukur sancilari durdurdular haftaya kontrolum var tekrar​:pray:t2:

1 Beğeni