Kızlar dua istiyorum hastaneye yatırdılar

Burda erken doğum riski olan annelerin yazılarını çok okudum bence bebiş 2 hafta daha sabreder şimdi denizli’de misiniz moralinizi yüksek tutun

Cok gecmis olsun kendinizi strese sokmayin su an hastanede oldugunuz icin guvende oldugunuzu hissetmeye calisin Allahin izniyle ilaclari alinca gececek :face_holding_back_tears::smiling_face::heart_eyes:

Çok geçmiş olsun canım herşey olacağına varır umarım güzel şeyler olur

Çok şükür canım dikkat et yorma kendini 32. Haftadan sonra bana da kayınvalidem geldi 1 ay dayandı bebiş işte dikkat ettim ama plesanta yaşlılığında dolayı ve darlıktan dolayı normali bekleyemedi doktor perşembe sezaryene alacak. Umarım sende bir süre dayanırsın sağlıkla gelsin bebişin kendini yorma yat dinlen

Sakin ol tatlım. 29. haftamda ben de aynı şeyi yaşadım, durdurdular. 38. haftamda doğum yaptım

Denizlideyim kuzum

Moral oldun bana Nuran​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Insallah kuzum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

1 Beğeni

Tesekkur ederim​:gift_heart:

Insallqh​:pray:t2:

1 Beğeni

Aklım sende kaldı :smiling_face_with_tear:

Canımsın :smiling_face_with_three_hearts:

Ben o korkuyu bilirim çünkü doktor bana %90 doğum yaptıracağım ve bebeğinin yaşama şansı %50 demişti dan diye. O anı asla unutamıyorum ama bebeğim 38. haftaya kadar tutunmayı başardı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Iyiyim guzum yazdim aslinda ama arada kaynamış. Yatip dinlenmem gerekiyor 1 hafta sonra kontrolum var bi hap verdi sabah aksam iccekmisim 1 hafta

1 Beğeni

Canim Nuran hepimize güzel umut dolu bir örneksin​:sparkling_heart:

1 Beğeni

Yaaaa :smiling_face_with_tear: Umut olabiliyorsam ne mutlu :smiling_face_with_three_hearts::heart:

:gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart::sparkling_heart::gift_heart: oluyorsun

1 Beğeni

Şimdi nasılsın canım ? Bir sıkıntı var mı ?

Suan icin iyiyim nidicard diye bi hap verdi 1 hafta sabah aksam kullan ptesi gel nstye alcam dedi

1 Beğeni

Çıktın o zaman hastaneden değil mi ? Çok şükür

Çıktım kuzum yazdim aslinda ama etiket yapmadigim icin gelmemiş:pray:t2:

2 Beğeni