Kızlar dayanamıyorum artık 😓

Kızlar hamileliğim başladığından itibaren bel ağrım var doktoruma söyledim bunlar olacak çok normal dedi. Şu son bir ayım zehir oldu resmen. Sol tarafım da krap bel ağrısı gibi bütün bacağıma vuruyor oturup kalkamıyorum. Zor yürüyorum tarif edemeyecegım şekilde ağrıyor sürekli ağlıyorum başına gelen var mı :pleading_face:

2 Beğeni

Magnezyum kullanıyor musunuz

Evet kullanıyorum. @Elf4

Teşekkür ederim bugün çok şiddetlendi arttı yarın doktorumla konuşup magnezyum hakkinda fikir alırım @Xxxx

Sağ tarafda aynı ağrı tüm bacağıma vuruyor lakin devamlı diyil 35+3 hfdalık hamıleyim dahada artiyor

Allah kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Fakat benim ki 16 haftalık daha çok yolumuz var ve devamlı çok zor ağrı var gündelik yaşamı çok büyük etkiliyor @Amirova.3

Kız sen daha başındasın bendede ilk zamanlardada vardı bende dayanamıyordum belki sende geçer bende geçmiyor hala devam ediyor

Evet çok başındayız ve oturup ağlıyorum normalde acı eşiğim yüksek ama dayanamıyorum dün gece ve bugün hareket edemez hale geldim​:sweat:

Bel çok zorlayıcı oluyor bir de bende bıçak batması gibi oluyor aniden kesiliyorum

Kız doktorunla konuş bende söyledim banada bir şey yazmadı lakın yakıcı olmayan kremler kullana bilirsin sıcaklık vermeyem turden

Yarın arayacağım Böyle acıyı Allah kimsenin başına vermesin o kadar zor ki belki tavsiyesi olan vardır diye yazdım @Amirova.3

18+4 haftalık hamileyim benimde ilk başlarda bel ve bacak kamplarım geçmiyordu günde 1 kez magneral kullanıyordum doktora geçmediğini söyledim dozu günde 2ye çıkar dedi ve kramplarımdan kurtuldum normale dönünce tekrar dozu 1e düşürdü şuan 1kez kullanıyorum ve hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükürr

Bebeğim masaj et yeminle başqa türlü çekilmiyor birde ayağını sıcak et soğuktanda ola bilir

1 Beğeni

Teşekkür ederim :sparkling_heart:

Onu da deneyim teşekkür ederim :sparkling_heart:

1 Beğeni

Canım uzanırken üstünü özellikle bacaklarını ört açılıyor olabilir Ben de magnezyum kullandığım halde bunu yaşıyordum doktor bana böyle söyledi ve daha azaldı bir de gerilmemeye çalış

Ayy sürekli bacaklarım açık yatarım belimi sıcak tutmaya çalışıyorum örtüyorum ama bacaklar ayaklar hep acik dikkat edeceğim bundan sonra

1 Beğeni

Bana fayda sağlamıştı dikkat et kramplar çok kötü oluyor ağlıyordum ben de :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Aynı şekilde oldum 16.haftalarda 2 hafta sürdü doktor siyatik ağrısı dedı ocean ekstra mag verdi(magnezyum) daha once devletin verdıgı suya krıstırılan kullanıuordum ama hıc işe yaramadı o,bu ilaca basladım hala içiyorum ayrıca kızılay erzincan maden suyu önerdiler hergun onu içiyorum gectı cok şükür.Birde hergun zeytınyagı ve hindistan cevizi yagı ile eşim belime agrıyan yere masaj yaptı ve sıcak havlu koyduk 1 hafta boyunca

1 Beğeni

Teşekkür ederim bunları uygulayacağım bende yarın doktorla görüşeceğim anlattığın çok ciddi yarın hemen gel dedi @Elf4