Kızlar dayanamıyorum artık 😓

Tatlim 14.haftamda baslamisti Sol kasik agrim ve sirtim allahim bole bir agri olamaz evde emekliyerek gidiyordum ilk gebeligim bile degil 3.gebeligim ve diger ikisinde hic bole yasamamistim korktum acaba dusuk mu diye hic yasamadigim icin bilmiyorum ama doktor magnezyum yazdi korkulcak birsey yokmus sonra azaldi agrilarim suan 19.haftaligim

Bende magnezyumlar vitaminler kullanıyorum doktorumu aradım anlattığın çok ciddi hemen gel dedi belki fizyoterapi görebilirsin dedi bakalım ne olacak

Benimde bel ağrım ve bacağıma gece uykuda kramp giriyordu banada doktor magnezyum verdi ama benimde devam ediyor hala :face_holding_back_tears:

Benim de en başından beri ağrıyor. Ev işlerine dalıyorum biraz iyi geliyor. Yani hareket ve yürüyüş iyi geliyor. Kramp da o yüzden büyük ihtimalle. Ayrıca şişkinlik de bende bel ağrısına sebep oluyor. O yüzdeb belinizi ve ayaklarınızı sıcak tutun bence faydası oluyor

Senin icin ins hayirlisi olsun kuzum umarim kotu birseyin yoktur hemencik agrilarin diner dikkat et kendine :kissing_heart:

Bende diyorum ya adım atmayacak hale geldim oturup kalkamıyorum bu bir iki gün sürüyor maalesef

Benimde 7 haftalıkken başladı. Ev işleri yapsam bile sonrası hareket edemeyecek şekilde belim ağrıyor evet dediklerinizi dikkate aldım sıcak tutmaya dikkat ediyorum :pleading_face:

İnşaallah teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin :smiling_face_with_three_hearts::pleading_face:

1 Beğeni

Amin kuzum benim :kissing_heart:

1 Beğeni