Merhaba guzel anneler. Bebeginizi ne tarafta hissediyorsunuz? Ben hareketlerini hissetmiyorum ama sol tarafimda boyle nasil anlatsam bi dolgunluk var. Acaba bebek o tarafta mi ?
Merhabalar, bende hep sağda heralde diyordum ama şimdi hareketler orta ve solda oluyor genelde kasık üstünde genelde
Evet benim de oyle solda boyle bacagimi kaldirdigim zaman ozellike oyle hissediyorum. Sizinkinin cimsiyeti belli mi ?
Evet kız dedi doktorum
Herkes kiz solda olur diyor ben erkek hisediyorum. Doktor %70 kiz dedi merakla bekliyorum
Allah sağlıcakla gönlünüzdekini hayırlısı ise nasip etsin
Amin canim benim hepimizinkini insallah
Benim hep sağ tarafa toplanıyor büyük olduğu için toplanınca yamuk oluyor karnım
Yaaa sizin belli mi cinsiyet
Ya bn daha cozmeye calisiyorum yeni yeni kıpırtı var
Kız prenses 33deyiz
Ayyy saglikla kucağınıza alin insallah
16 haftalik olduk bizde hicbir kipirti yok. Sadece sol kasigimin ustunde bi dolgunluk hissediyorum
Amin inşallah canım seninki de sağlıkla gelsin inşallah
Insallah canim
Ben hep solda hissediyorum
Kac haftalik oldu hareketlerini hissediyor musunuz ?
Gebeliğin başlarınds sol tarafımda ağrım olurdu hep ultrasona gidincr de solda olurdı ama artık hareketleri falan hep sağımda ve ortada geziyor
Ben hic hareketlerini hissetmiyorum 16 haftalik oldu.bazen endiseleniyorum. Cimsiyeti belli mi sizin?
17 haftalık olacağım yarın inşallah cinsiyeti 13 de öğrendim erkek elinizi karnınızda gezdirin genelde altta oluyorlar kalp atışı gibi hissettim ilk önce ben ilk gebeliğiniz mi sizin de